maniac Paskelbta Balandis 30, 2014 Bendrinti Paskelbta Balandis 30, 2014 Sveiki, gal kas prekiauja naudodamas AdmiralMarkets brokerį? Pats ruošiuosi ten pradėti. Įdomu kokie būtų atsiliepimai. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svečias RA002 Paskelbta Gegužė 1, 2014 Bendrinti Paskelbta Gegužė 1, 2014 Sveikas, pirmas mano brokeris :), bet iki real acc taip ir nedaejau :) Lietuvoje jie populerus del to as ji ir rinkausi, bet kadangi pats gyvenu ie, tai permete mane i uk kabineta... tai to privalumo, kad viskas bus lt kalba taip ir neliko :) Kazka patarti apie brokeri, tai ydomu, kas tave domina? Tiksliau del ko ji pasirinkai? Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
maniac Paskelbta Gegužė 1, 2014 Autorius Bendrinti Paskelbta Gegužė 1, 2014 Kolkas prekiavau tik naudodamasis demo sąskaita. Išbandžiau hotforex ir admiralmarkets. Dabar ruošiuosiu atsidaryti tikrą sąskaitą, tai įdomu gal kam kilo kokių proNecenzūrinė leksikamų su jais ar pan.. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svečias RA002 Paskelbta Gegužė 2, 2014 Bendrinti Paskelbta Gegužė 2, 2014 Pas hot forex turiu real acc, jokiu bedu nekilo. Kas erzina, gal tik vakare kai londonas uzsidaro, tai kazkaip zvakes veluoja judeti... matai pipsai keicesi, o zvake visai dar i kita puse paejus... nu cia smulkmena, bet kartais erzina :) Nu ir spredas, jai taip palyginimui tai didokas, as kaip megejas daugiau paskalpinti, man tai aktualu. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mendozo Paskelbta Rugpjūtis 11, 2015 Bendrinti Paskelbta Rugpjūtis 11, 2015 Palkovnik markets gerai pažaisti su demo. Bandžiau prekiauti su real. Sudeginau kapitalą. Manau neverta prasidėti, nes turi rusiško kvapo. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
MyliJona Paskelbta Rugsėjis 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Rugsėjis 3, 2016 Prekiauju realioje sąskaitoje AdmiraMarkets jau metus, kol kas nusiskundimų neturiu (aišku kol kas sumerkiau daugiau nei ištraukiau). Pinigai pirmyn ir atgal vaikšto be proNecenzūrinė leksikamų. Ir net vadybininkas kartais paskambina paklausti kaip sekasi. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Gedis Paskelbta Rugsėjis 15, 2016 Bendrinti Paskelbta Rugsėjis 15, 2016 Sveiki,turiu realia saskaita su admiralais,jokiu proNecenzūrinė leksikamu nera iskile,plataforma veikia puikiai,turi nemazai pagalbiniu instrumentu,i metatrader4 galima dasidet supreme edition,turi trading simulator,kad pasibandyt strategijas.vienintelis minusas,bet cia galbut tik man,kad sekmadieni atsidaro viena valanda veliau nei roboforexas,tai kad sekmadieninius gapus galima pamirsti. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
jundar Paskelbta Sausis 23, 2017 Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2017 Prekiauju pas AdmiralMarkets brokerį pusmetis, suradau juos pagal geras draugų rekomenduotas, tačiau apmaudžiai turiu pripažinti, kad labai nusivyliau savo pasirinkimu. Meginsiu išsakyti priežąstis, o Jūs patys darykite išvadas, ar patikėti pinigus šiai kompanija yra geras sumanymas. Štai dar 2016 m. Lapkričio 23 diena buvo pratęstos prekybos valandos eilei instrumentų visose MetaTrader 4 ir MetaTrader 5 sąskaitose. Severio darbo laikas pailgėjo visa valanda penktadieniais, prieš sesijos uždarymą. Pradžioje tai atrodė sveikintinas dalykas, tačiau AdmiralMarkets kompanija, jiems težinomais sumetimais, nusprendė paversti šią valandą spąstais daugumai prekiautojų. Jau pirmąjį penktadienį spredas paskutinės valandos metu šokinėjo iki 250-260 punktų (5-skaitmenų sistemoje), turintys daugiau atidarytų pozicijų ir mažesnius depozito resursus turėjo nemenkai suprakaituoti matydami, kai beveik 10 kartų padidėjęs ir nuolatos besikeičiantis spredas "siurbė" jų depozito likučius, tuo pačiu grąsindamas MarginCall ir StopOut. Dalis mažo kapitalo prekiautojų greičiausiai atgulė poilsio jau po to vakaro. Tačiau tai tebuvo tik pirmasis, matyt vis dar nepakankamai veiksmingo plano, etapas. Greitai po to buvo pradėti pristatinėti naujieji maržos ir svertų reikalavimai. 2017 m Sausio 19d vartotojams buvo pristatytas pranešimas, MARŽOS REIKALAVIMŲ PAKEITIMAI, kuriame sakoma (citata): Jei pozicija atidaroma arba uždaroma (pilnai arba dalinai) Admiral.Markets arba Admiral.Prime tipo sąskaitoje likus valandai iki penktadienio prekybos sesijos pabaigos, tokiai pozicijai bus taikomas 1:50 svertas... Tačiau jau kitą dieną (sesijos uždarymo dieną) buvo išsiuntinėtas pranešimas PRIMINIMAS APIE MARŽOS REIKALVIMŲ PAKEITIMUS, kuriame "priminimas" jau buvo pakeistas į (citata): Jei pozicija atidaroma arba uždaroma (pilnai arba dalinai) Admiral.Markets arba Admiral.Prime tipo sąskaitoje likus valandai iki penktadienio prekybos sesijos pabaigos, visoms atviroms pozicijoms bus taikomas 1:50 svertas... Analogiškas pakeitimas buvo padarytas ir svetainės naujienų puslapyje, kai tekste,buvusiajam pranešimui, buvo pakeista ir net neisšskirta paminėta frazė. Aš sąmoningai išskyriau "priminimą" kita spalva. Kaip matyti iš teksto, "priminimas" turėjo mažytį pakeitimą, kai žodžiai TOKIAI POZICIJAI buvo pakeisti į VISOMS POZICIJOMS. Laiške buvo nemažai kito teksto, todėl sunkiai tikėtina, kad dažnas skaitė naująsias žinias iš naujo - jos atrodė identiškos prieš tai pristatytoms. Neakcentuojant dar kartą to, kad po paskutinių pakeitimų, prailgintasis prekybos laikas tapo nebetinkamas prekybai, paskutinis "priminimas" ir nežymus pataisymas paskutinę valandą pavertė mirtinais spąstais kiekvienam, kuris tyčia ar netyčia atidarys, uždarys bet kokią poziciją, arba pastarasis veiksmas bus padaryta automatiškai pagal anksčiau išstatytus TakeProfit ar StopLoss. Akivaizdu, kad tokiu būdu, dalis vartotojų vėl neteko savo pinigų, nes prekiautojas su mažu kapitalu neprivalo, o dažnai ir nepajėgus užtiktinti sąskaitos depozito dydį, kuris atlaikytų dėl kompanijos užmačių 10 kartų padidintas maržas savaitgaliais. Labiau nuovokesniems iš karto turėtų pirštis mintis - kokiu tikslu buvo pratęstas prekybos laikas, jei jis iš karto buvo paverstas pavojingu ir nebetinkamu prekiauti??? Asmeniškai aš pats skaudžiai nukentėjau dėl šios absurdiškos ir gudriai pateikiamos informacijos, kai vos likus minutei iki sesijos pabaigos automatiškai buvo uždaryta 0.01 LOT pozicija su 10 centų pelnu, tačiau iš karto sumažintas svertas mano visoms likusioms pozicijoms, 10 kartų padidėjusi marža ir sekantis visa tai StopOut išjungė keletą senų didelių pozicijų, ko pasekoje iš depozito buvo išbraukta 7000 eurų (čia ne klaida!!!). Kai nieko nesuprasdamas susisiekiau su savo vadybininku (pavardės neminėsiu, nes tikiu, kad jis nekaltas ir negali įtakoti kompanijos vykdomos politikos...), sužinojau, kad man niekas nebepadės.... AdmiralMarkets kompanijos pasiteisinimas, kad tai buvo padaryta norint apsisaugoti nuo "lošėjų" ir jų nešamų kompanijai nuostolių, mano atveju yra tiesiog juokingas - jei pirmąjį sverto mažinimas TOKIOMS (tą valandą atidarytoms) POZICIJOMS dar gali būti pateisinamas, tai antrasis, taikytinas VISOMS ATVIROMS pozicijoms - absurdiškas ir savanaudiškas būdas uždirbti niekuo dėtų prekiautojų sąskaita, daugumoje atvejų tiesiog padidinus naudojamą maržą 10 kartų. Aš - ne lošėjas ir ne kenkėjas, mano kapitalas turėjo būti saugus nuo panašaus pobūdžio "patobulinimų", tačiau taip tikrai nėra... Tai tik 2 pavyzdžiai, kurie man atėjo į galvą, tačiau manau, tai tikrai ne paskutiniai AdmiralMarkets kompanijos triukai, gali būti kompanijos protai nepavargdami dirba, siekdami pasiimti klientų pinigus vis įmantresniais ir neapskundžiamais būdais. Ar aš siekiu kam nors pakenkti? Ne, tik noriu, kad mano skaudi patirtis su AdmiralMarkets neliktų tarp mano keturių sienų, jei ji bus kam nors įdomi, ar naudinga. BŪKITE LABAI IR LABAI ATSARGŪS RINKDAMIESI AdmiralMarkets savuoju brokeriu, juk jam patikite savo pinigus! Linkiu Jums sėkmingos prekybos ir dar labiau - sąžiningo brokerio! Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Doni Paskelbta Sausis 23, 2017 Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2017 Ačiū tau, Jundar, kad pasidalinai šia informacija. Visa tai ką tu partyrei nelinkėčiau niekam. Dėl sverto sutinku su tavimi, tai labai nesąžiningas žaidimas iš brokerio pusės (turiu omenyje ne tai kad 1:50, tačiau tai kad jis kaitaliojamas jau sudarytiems sandoriams, nes ankstesniame pranešime buvo kalbama apie naujai sudaromus sandorius. Nors akcijų biržose tai normalu, kad dieną galiojęs 1:4, naktį tampa 1:2). Bet dėl spred'o gal kiek ir nesutikčiau, nes pvž. man irgi Azijos sesijos metu su kai kuriomis poromis (nekalbu apie egzotines) esant mažam likvidumui spredas pasiekia ir 200 (naujųjų punktų) ECN tipo sąskaitoje, todėl gali prekiauti skalpingo strategijomis tik dienos metu arba perkelti savo prekybą į aukštesnius laikotarpius su didesniais stopais, kur mažas volatilumas su dideliu spredu neišmušinės stopų. Atsimenu, kažkada forume į pokalbių langą rašiau dėl FCA planų įvesti kreditinio peties apribojimus CFD'ams nerandu tiksliai to straipsnio tačiau maždaug tai šitas https://www.fca.org.uk/news/press-releases/fca-proposes-stricter-rules-contract-difference-products . Man priežastį įvardino kitą: "Šio perskaičiavimo priežastis yra ta, kad nauji maržos reikalavimai suteikia didesnį svertą mažesnėms populiarių priemonių pozicijoms, pavyzdžiui, DAX30, Aukso, USDCHF ir kitiems prekybos instrumentams, o klientams nėra kitos galimybės sumažinti maržos lygį seniau atidarytoms pozicijoms." Vienas dalykas tarp tavo ir brokerio teiginių nesutampa ir man tai sunku įrodyti, kad brokeris neišskyrė kita spalva būtent to visoms pozicijoms, tačiau pateiktas supporto laiškas atrodė šitaip: http://www.part.lt/img/3f24998171fb375bb9584b03ce3b8f3e403.png Bet pačiame tinklapyje esantis aprašymas tikrai neprarodo esminių pokyčių ir už tai tikrai galima kaltinti brokerį. Nors teisiškai kaip ir nenusižengė brokeris, tačiau iš vartotojų pusės tikrai nepadarė visko, kad šis svarbus pasikeitimas būtų kiekvienam akivaizdus. P.S. Aš nesu to brokerio atstovas ir net jame neturiu sąskaitos, todėl šią situaciją vertinu atsižvelgdamas vien savo nuomone. Asmeniškai net ir turėdamas didelį svertą, paprastai neviršiju 1:10 ir retais atvejais, kai tarpusavyje sandoriai sudengia vienas kito riziką pasiekiu 1:20. Tikrai gaila, kad patyrei tokį nuostolį, tačiau kas būtų buvę jei būtų susiformavę dideli gep'ai, kaip buvo su kai kuriomis poromis su svaru preitą savaitę. Mano didžiausia baimė yra ne tai, kad galiu patirti nuostolį, tačiau tai, kad nuostolis gali kai kuriuo atveju susidaryti toks didelis, kad ne tik sudegins mano sąskaitą bet dar ir liksiu skolingas brokeriui, kuris greičiausiai reikalautų neigiamo balanso padengimo jeigu suma viršytų jo nustatytus limitus. P.S.S. Kai ką pamiršote paminėti, tai kad šis dalykas buvo pritaikytas pozicijoms, kurios buvo sudarytos iki sausio 9d. Tai reiškia, kad pozicija atidaryta laikyta ne mažiau 2 savaičių, tačiau kodėl Jūs prekiaujate nepalankiausiu rinkoje metu, tik joms užsidarant? Greičiausiai turėjote daug atidarytų sandorių, kurie nors ir buvo pelningi, tačiau kreditinis petys buvo didžiulis lyginant su balansu, kuris nenaudojamas prekyboje. O skaičiavimus atlikote ne nuo balanso, o nuo grynosios balansines vertės (equity), todėl šis pasikeitimas jūsų sąskaitą privedė prie Margin-Call Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 23, 2017 Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2017 Ne Doni, truputį nesutiksiu. Jei žmogus atsidarė sandorius su 1:300, tai jis ir tikisi, kad jo equity atlaikys tam tikrą nuosmukį, pvz. 30-40%, kas yra visiškai normalu. Bet jeigu jam pareiškia, kad rytoj bus taikomas petys 1:50, tai yra apiplešimas vidury baltos dienos. Čia brokeris turėjo pranešti, kad NAUJIEMS sandoriams bus taikomas 1:50, o ne VISIEMS. Nes VISIEMS, tai reiškia taip: "žmogau, mums giliai px... į tavo nuostolingus sandorius ir užsidaryk pats arba mes uždarysim pagal Stopoutą"... Tai yra blogai, užuojauta žmogui, kuris prarado pinigus. O teisiškai brokeriai, ypač admiralai, teletrade , plus500 niekada nenusižengia, nes sutartys yra į vienus vartus. Apie Admiral labai daug tokių istorijų esu girdėjęs, todėl nesusidėkit. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Doni Paskelbta Sausis 23, 2017 Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2017 Grubiai paskaičiavau ir gavau kad: 0,1 loto su 1:50 rezervuoja ~ 200 usd spredas 25 punktai su 0,1 lot =~ 25 usd 1000 balansas - 25 spredas =~ 975 equity 975 equity - marža (200) =~ 775 laisva marža 775/200= 387.5% margin level stop out ant 50% tai reiškia kai equity pasieks 100 gausime Stopout. Net su tokiomis sąlygomis su 1000 sąskaita galima prekiauti 0,1 loto ant 1000 USD, bet ar adekvatu ilgesniuose perioduose prekiauti > negu 0,1 loto ant 1000 usd? Net jeigu tavo rizika sandoryje 3% - stopas išeina tik 30 punktų ir su tokiomis sąlygomis kai spredas pakyla 10x nesuprekiausi niekaip, bet stopout nebus. Turi arba mažinti lotus ir kelti stopą arba prekiauti dieną kai spredas ir svertas yra palankus skalpingui. Neįsivaizduoju kaip prekiauti ilguose intervaluose su mažais stopais, kai matai kad spredas 25 punktai . Ir po šito viso prieiname išvadą, kad Admiral nėra patikimi ir tikrai neverta su jais turėti reikalų, tačiau techniškai įmanoma prekiauti net ir tokiomis sąlygomis Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
jundar Paskelbta Sausis 23, 2017 Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2017 P.S.S. Kai ką pamiršote paminėti, tai kad šis dalykas buvo pritaikytas pozicijoms, kurios buvo sudarytos iki sausio 9d. Tai reiškia, kad pozicija atidaryta laikyta ne mažiau 2 savaičių, tačiau kodėl Jūs prekiaujate nepalankiausiu rinkoje metu, tik joms užsidarant? Greičiausiai turėjote daug atidarytų sandorių, kurie nors ir buvo pelningi, tačiau kreditinis petys buvo didžiulis lyginant su balansu, kuris nenaudojamas prekyboje. O skaičiavimus atlikote ne nuo balanso, o nuo grynosios balansines vertės (equity), todėl šis pasikeitimas jūsų sąskaitą privedė prie Margin-Call Aš visada gerbiu ir sąžiningai laikausi visų brokerio nurodymų, neprikalusomai nuo to, ar galiu juos pateisinti. Laikausi nuostatos nekišti nagų prie prekybos sesijos pabaigoje, kaip ir pačioje jos pradžioje, kai spredas yra didelis. Ir šį kartą aš nevykdžiau aktyvios prekybos, paliktas TakeProfit mažai pozicijai neturėjo sukelti jokio pavojaus mano depozitui, jei svertas būtų pritaikytas tik jai, todėl neįžvelgiau jokios grėsmės. Deja vos pozicijai užsidarius ir pakeitus svertą iš 1:500 į 1:50 VISOMS mano atidarytoms pozicijoms mano turimas maržos dydis 280EUR pašoko iki 2800EUR. Man beliko tik stebėti, kai dingsta pinigai... Gal būt galima pavadinti mane žiopliu, gal neatidžiu, tačiau naujieji AdmiralMarkets potvarkiai tikrai nėra sąžiningi. Jausmas, kad tave tiesiog apvogė, sukelia didelį norą bėgti nuo jų kai tik bus galimybė... Tiesa, dar norėčiau paminėti, kad 26 punktų spredų šio brokerio terminale nei aš, nei mano kolegos, prekiaujantys jau ne vieneri metai, nebuvo matę, visa tai prasidėjo neseniai, kas dar sustiprina įtarimą dėl moralinio brokerio nuosmukio.. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
jundar Paskelbta Sausis 23, 2017 Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2017 Paskutiniu metu AdmiralMarkets įsivedė visą eilę prekybos pakeitimų, kurie labai padidina riziką. Paskutinę sesijos valandą BET KURI atidaryta ar uždaryta pozicija pakeičia svertą VISOMS aktyvioms pozicijoms į 1:50. Galite išsivaizduoti, kas beliks iš Jūsų depozito, jei esate nedidelio kapitalo prekeivis, naudojate 1:500 svertą ir turite aktyvių pozicijų - vienas neatsargus TakeProfit ar StopLoss suveikimas bet kuriai iš jų ir jūsų maržos dydis šoktelės 10 kartų!! Visada laikiau AdmiralMarkets vienu patikimiausių brokerių, esu rekomendavęs jį ne vienam bičiuliui.... tačiau po paskutnių savaičių incidentų ir skaudžios patirties kai dėka jų kompanijos įvestų "patobulinimų" netekau didelės sumos pinigų (pabrėžiu - aš jų nepraradau prekiaudamas, juos tiesiog iššlavė iš mano sąskaitos....)... mano nuomonė radikaliai pasikeitė ir as jau niekam nebegalėčiau rekomenduoti AdmiralMarkets kaip patikimo brokerio. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 3, 2017 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2017 Tai va, jau ir spauda rašo apie juos :) http://vz.lt/rinkos/2017/02/03/lietuviska-istorija-kaip-forex-rinkoje-sudege-150000-eur Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Doni Paskelbta Vasaris 3, 2017 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2017 Gaila tik prenumeratoriams, o norėjos perskaityti daugiau. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 4, 2017 Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2017 Man ir komentarų užteko :) Jie nemokami, paskaitytk :) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Doni Paskelbta Vasaris 4, 2017 Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2017 Aha skaičiau, kone kas antras profesianalas rinkos "ekspertas" :D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
jundar Paskelbta Balandis 20, 2017 Bendrinti Paskelbta Balandis 20, 2017 Noriu įspėti visus, kurie turi sąskaitas su šiuo brokeriu. Prancūzijos rinkimų metu Jums paruoštas dar vienas povandeninis akmenėlis, padėsiantis palikti brokeriui savo pinigus. AdmiralMarkets išsiuntinėtuose naujienraščiuose ir puslapyje pasirodė informacija apie didinamą maržą šį penktadienį, bei galimą maržos didinimą gegužės menesį, antrojo rinkimų turo metu: "Atkreipkite dėmesį, kad padidėję maržos reikalavimai bus taikomi visoms pozicijoms, įskaitant atidarytas iki minėtų terminų." Tai citata iš jų naujienraščio. Tik štai maža detalė - jie niekur neakcentuoja to, kad marža (atkreipkite dėmėsį, kad butent MARŽA, o ne SVERTAS) bus didinama visoms pozicijoms NEPRIKLAUSOMAI NUO TO, AR VYKDYSITE PREKYBĄ. Tokio jų eilinio pasipinigavimo metu, visos sąskaitos, kurios tuo metu neatlaikys 10 kartų padidėjusios maržos, tiesiog bus uždarytos per STOP OUT. Straipsnis pateiktas tokiu tonu, kad visas šis farsas panašus į penktadieninius "maržinimus", kuomet marža irgi didinama visoms pozicijoms, bet tik atlikus bet kokį prekybinį veiksmą terminale, todėl daugelis tiesiog neatkreips dėmesio į eilinį brokerio mėginimą pasisavinti jų pinigus - AdmiralMarkets tiesiog forsuoja daugelį savo prekeivių uždaryti savo atvirus sąndėrius su galimu minusu, arba pildyti sąskaitas. Štai taip.... Įspėkite kitus, laiko liko nedaug!!! Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.