Pereiti prie turinio

OPTECK

Mykolas

Rekomenduojami įrašai

Gautas toks mūsų skaitytojos laiškas, kuriame moteris nukentėjo nuo šio brokerio.

Norejau pasidalinti skaudzia patirtim ir pradzia, kai

birzelio pradzioje rusu( gal ji ir ne rusu) kompanijos  OPTECK brokere

Margarita Andrejeva ikalbejo mane inesti 3000 euru depozita ir neperspejo

apie didele rizika juos prarasti.Pradzioje ji bande aiskinti ir apie

ekonomini kalendoriu ir apie kylancius ir besileidziancius trendus, liepe

prekiauti didinant pinigu suma, pradedant 25,75,225,625 eur, pasake, kad

demonstracine saskaita nebutina, kad is jos nera naudos ir as iskart

pradejau chaotiskai gaudyti iiejimo taskus, prekiauti minutiniu rezimu ir

dabar is tu pinigeliu liko tik 300, o ji nustojo man skambinti ir

patarineti, gelbeti mane  is padeties, nors buvau minejusi, kad tai

paskutiniai mano pinigeliai laikomi dukros studijoms kitiems metams...

Mano komentaras būtų toks - nors jau ne kartą apie tai rašiau, kad ir čia: http://spekuliantas.com/kaip-greiciau-sudeginti-savo-depozita-forex/. Žmonės, jei Jums skambina kažkoks pseudo "konsultantas" ir siūlo įnešti pinigus - iškart sakyk "Nedomina" ir meskite ragelį! Supraskite, kad tokie "brokeriai" neužsiimima tikru brokeriavimu ir neišvedinėja pozicijų į rinką, o prasuka depozita pas save "ant popieriaus", todėl jie ir suinteresuoti sudeginti prekiautojo depozitus, kad pinigai liktų jiems!

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

• 3 savaitėmis vėliau...
Buvo ir man skambino, ikalbejo i binary options prisijungt. Aisku depozitas nedidelis buvo 250 svaru. aisku uzdirbau as. Bet nusimt pinigu taip ir neisejo. Visi bendravo su manim tik iki to momento kaip uzsimindavau apie tai kad laukiu kol pinigai man bus pervesti. Taip ir nesulaukiau. Nuo to laiko nesileidziu i jokias kalbas kai man skambina. Tiesiog pasakau kad neidomu ir uzblokuoju numeri :)
Nuoroda į komentarą

Viena kart isvis geras buvo. Skambino tipo is Londono. Kalbejo sulauzyta anglu kalba. Siule jungtis i binary options. As jam vis aiskinu kad man neidomu. Tada sujunge mane su manageriu. O jis pradejo kalbet apie visai kita brokeri. O paskui man visa savo gyvenimo istorija papasakojo :D :D Kartais visai linksma paklausyt ju nesamoniu :)
Nuoroda į komentarą

Nu paklausyt gal ir smagu, nors mane jie nervina :)

Svarbiausia neuzkibti, nesusigundyti ju nesamonem, nes jie neskambintu,jei nieko nesuviliotu..

Man paskutiniu metu agresyviai skambino is Bulgarijos telepardavejai, uzblokavau numeri :)

Nuoroda į komentarą

Nu paklausyt gal ir smagu, nors mane jie nervina :)

Svarbiausia neuzkibti, nesusigundyti ju nesamonem, nes jie neskambintu,jei nieko nesuviliotu..

Man paskutiniu metu agresyviai skambino is Bulgarijos telepardavejai, uzblokavau numeri :)

Nu jo Nervina tai tikrai. Pas mane gal 10 nr uzblokuota :D

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...