Pereiti prie turinio

Sveiki, nepykit uz jums gal atrodanti kvaila kl, bet uzkibau ant vieno sakinio.

Tadas

Rekomenduojami įrašai

Paimkime pavyzdį.  Tarkime, mes atidarėme NZD/USD pirkimo poziciją. Faktiškai, mūsų operacija yra tokia: mes perkame Naujosios Zelandijos dolerius ir parduodame JAV dolerius.

Si sakini istraukiau domedamasis, kas yra Svopas. Viskas liuks, supratau jo esme. bet prie vieno sakinio uzkliuvau... Esu galima sakyt zalias dar ir tik pradedu mokintis, bet stengiuosi viska issiaiskinti po biski, todel duodu klausima. Na, nusipirkti NZD galime, bet kaip parduoti jav dolerius is nusipirktu NZD? pvz as kaip galvoju... tarkim nusiperki eura, jis kyla tarkim, ta pati eura parduodi keisdamas ji i kita valiuta tarkim usd. O cia suprantu taip: Nusiperki NZD tarkim jis kyla, prie ko cia PARDUODAME jav doleri? as suprantu kad pvz uzkyla NZD ir ji keiciam i USD. Na, jei galite padekit man esme suvokti, nes as jau pacioj pradzioj prie tokios, atrodo nereiksmingos vietos, pasimeciau... nors man reiskminga, megztu kruopsciai issiaiskinti ir viska suprasti, o tada tik kazka pradesiu megint demo versijoj:) Beje, ar geru keliu einu kaip pradziamokslis : 1 savoku issiaiskinimas. 2 platformos metatrader suvokimas. 3 prie jos nepriejau dar, bet ar pradet 3 punktu gilintis i technine analize ( indeksu rusis) ? butu faina, jei padetumete susiplanuoti tikslinga mokymasi. aciu labai:)

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Kvailų klausimų nebūna, taip sakė mano matematikos mokytojas :)

1) Dabar apie klausimą su NZD/USD - na, ten buvo stengtąsi paaiškinti kuo paprasčiau, kad suprasti kodėl yra skaičiuojamas svopas.

Kad būtų paprasčiau - kiekvienoje valiutų poroje, pirmoji valiuta yra prekė, o antroji - pinigai. Pavyzdžiui NZD/USD: pirmoji valiuta NZD bus prekė, o USD pinigai. Kai jūs perkate NZD/USD, faktiškai jūs mokate USD, kad nusipirkti NZD (nesvarbu, kokia valiuta pas jus yra atidaryta saskaita). Dolerius mes išleidome (jų neturime, todėl tas pats, kas juo pardavėme).

2) Yra nuoseklių 10 pamokų apie Forex.

http://spekuliantas.com/wppage/forex-naujokams-2/

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...