Profanas Paskelbta Sausis 16, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 16, 2016 Sveiki, matau aktyvumas ne koks cia bet vistiek butu pacio Mykolo idomu nuomone isgirsti kokios yra pagrindines FOREX taisykles kuriu privalu laikytis ir net dirbant vos ne bet kokia strategija - vistiek tu taisykliu reikia laikytis informacijos milijonai internete, galbut net perdauk, del ko daugelis ir pasimesti gali. Dirbu su TMS strategija, bandau perprasti visa sistema kartais noretusi dirbti ir 1h/4h bet pagrinde reikia mokintis prie 1d.. taigi mano galva tos pagrindines forex savybes vistiek bus 1. Dirbti paskui trenda (nebent matome revelsal zvake kuri galimai atsimuse i pasipriesinima) 2. zvakiu dydis bei knatu ilgis (kad nebutu per maza zvake bei nebutu per ilgi knatai (ivairios naujienos tai itakoja) 3. kaip del paciu naujienu dirbant 1d ? ar ziureti i jas ar nelabai? speju 1h/4h reiketu jau ziureti i naujienas ir neatidarineti orderiu jei toje poroje yra medium/hight naujienu ( o gal tik hight?) 4. Kad nebutu salia pasipriesinimo lygiu Ka dar reikia zinoti? Pats kiek esu pastebejas Ponas Mykolas isvis nelabai i kazkokia strategija ziuri, tiesiog vadovaujasi siom mano isvardintom pagr taisyklem ir tiek? ar klystu? tai pat kada atidarinet orderi jei dirbu 1d? dienos gale kada uzsidaro zvake? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 16, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 16, 2016 Įdomi tema,tik iš pradžių supratau, kad kalba eina apie konkrečią strategiją :) Iškart atsakysiu į klausimus, kurie buvo. Jei D1 grafikai - naujienos neaktualios. Dėl D1 žvakės užsidarymo- galima ir nelaukti, jei matosi, kad modelis formuojasi, tiesiog išstatomas atidėtas orderis ir viskas. Na, o jei pildant taisykles toliau, kaip bendrąsias, tai nori nenori reiktų įtraukti ir MM, ir psichologiją, ar ne? :) Sąrašas būtų nemažas. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Profanas Paskelbta Sausis 16, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Sausis 16, 2016 na taip mm ir psichologija jau manau atidirbta pakankamai mano, o daugiau nera kazko i ka reikia atkreipti demesio? be isvardintu mano dalyku Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.