Svečias robkez313 Paskelbta Sausis 26, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 26, 2016 Sveiki, esu naujokas paziurejau video apie PAMM investavima, susikuriau accounta ALPARI, dabar noriu persivest depozita ir nesuprantu i kur man vest? As pasirinkau savo sakaita valiuta EUR (nes banke pas mane EUR). Bet noresiu investuot i PAMM Account, kuris yra USD . Tai i kur man pinigus reik persivest: Transitory Accounts RUR (0 RUR) USD (0 USD) EUR (0 EUR) GLD (0 GLD) xRUR (0 RUR) xUSD (0 USD) xEUR (0 EUR) xGLD (0 GLD) Trading Accounts xxxxxxx, standard.mt4 (0.00 EUR) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 26, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 26, 2016 Man atrodo, turi nešti į EUR, t.y. į tą, kokia pas tave valiuta ir jokio skirtumo, kokia valiuta yra PAMM,bet aš galiu klysti.. Geriausia parašyti į suportą i r paklaust. Kiek žinau, sąskaitos su x, yra tos, kai yra pervedama iš kreditinės kortos ir Skrill. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svečias robkez313 Paskelbta Sausis 27, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 27, 2016 o koks pigiausias budas persivesti ~5000 Eur? Gal teko skaiciuoti kuris pigiausiai iseina, net nzn kiek bankinis pavedimas siais laikais kainuoja? Ar maciau "Kur investuoti?" kabejai paie moneybookers kazka? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 27, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 27, 2016 Bankinis man atrodo pigiausias (apie 0.1%, minimalus 10EUR) arba Webmoney (0,8%), Moneybookers 2,5%. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svečias robkez313 Paskelbta Balandis 19, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 19, 2016 alpari pervedimams panaikino bankinius pavedimus. Susikuriau tam skrill, bet pastebejau kad skrill papildymas vyksta i SEB saskaita, ar neprisikabins paskui vmi kad as skrill turiu, o as nenoriu kad jie zinotu? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
saidara Paskelbta Liepa 31, 2016 Bendrinti Paskelbta Liepa 31, 2016 Todel,kad turi skrill VMI neprisikabins, jiems tik reiks deklaruoti, jau ir siais metais jie reikalavo, bet del kazkokiu neaiskumu atidejo velesniam laikui. Alpari, man atrodo jau atsisake Skrill. Ir dar , linkiu visiems investuotojams sekmes, bukit labai atsargus rinkdamiesi ,man nepasiseke, sudege gana aukstuose reitinguose ir ilga laika gyvavusios saskaitos. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Fadel Paskelbta Spalis 28, 2016 Bendrinti Paskelbta Spalis 28, 2016 Sveiki, o kokius būdus pinigų įnešimui naudoja jau patyrę investuotojai šioje platformoje? Nes 2,5% komisinis atrodo gan didelis? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.