Pereiti prie turinio

PAMM investavimas per ALPARI

Svečias robkez313

Rekomenduojami įrašai

Svečias robkez313

Sveiki, esu naujokas

paziurejau video apie PAMM investavima, susikuriau accounta ALPARI, dabar noriu persivest depozita ir nesuprantu i kur man vest? As pasirinkau savo sakaita valiuta EUR (nes banke pas mane EUR). Bet noresiu investuot i PAMM Account, kuris yra USD . Tai i kur man pinigus reik persivest:

Transitory Accounts

RUR (0 RUR)

USD (0 USD)

EUR (0 EUR)

GLD (0 GLD)

xRUR (0 RUR)

xUSD (0 USD)

xEUR (0 EUR)

xGLD (0 GLD)

Trading Accounts

xxxxxxx, standard.mt4 (0.00 EUR)

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Man atrodo, turi nešti į EUR, t.y. į tą, kokia pas tave valiuta ir jokio skirtumo, kokia valiuta yra PAMM,bet aš galiu klysti.. Geriausia parašyti į suportą i r paklaust. Kiek žinau, sąskaitos su x, yra tos, kai yra pervedama iš kreditinės kortos ir Skrill.
Nuoroda į komentarą

Svečias robkez313
o koks pigiausias budas persivesti ~5000 Eur? Gal teko skaiciuoti kuris pigiausiai iseina, net nzn kiek bankinis pavedimas siais laikais kainuoja? Ar maciau "Kur investuoti?" kabejai paie moneybookers kazka?
Nuoroda į komentarą

• 2 mėnesiais vėliau...
Svečias robkez313
alpari pervedimams panaikino bankinius pavedimus. Susikuriau tam skrill, bet pastebejau kad skrill papildymas vyksta i SEB saskaita, ar neprisikabins paskui vmi kad as skrill turiu, o as nenoriu kad jie zinotu?
Nuoroda į komentarą

• 3 mėnesiais vėliau...
Todel,kad  turi skrill VMI neprisikabins, jiems tik reiks deklaruoti, jau ir siais metais  jie  reikalavo, bet del kazkokiu neaiskumu atidejo velesniam laikui. Alpari, man atrodo jau atsisake Skrill. Ir dar , linkiu visiems investuotojams sekmes, bukit labai atsargus rinkdamiesi ,man nepasiseke, sudege gana aukstuose reitinguose ir ilga laika gyvavusios saskaitos.
Nuoroda į komentarą

• 2 mėnesiais vėliau...

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...