Pereiti prie turinio

Nesamonės vyksta su Metatrader 4

DUAL

Rekomenduojami įrašai

Sveiki. Gal galit paaiškint, kas čia per nesamonės vyksta su metatreideriu? Niekaip neišeina pajungt demo sąskaitos. Kad ir kur atsidaryčiau demo sąsk ir bandyčiau prisijungt, prisijungus ant grafikų visada rašo waiting for update ir nieko nevyksta. Taip pat rašo no connection. Bandžiau išdiegt viską, su user personal data, kad nieko neliktų ir vėl įdiegt - tas pats. Nebežinau kaip elgtis. Gal yra nusimanančių apie šitą platformą ar žinančių kaip išspręst šitą nervus baigiančią suėst proNecenzūrinė leksikamą? Būčiau labai dėkingas.
Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Aš iš oficialaus puslapio siunčiausi ta MT4. Žodžiu, pavyko susikurt kažkokią metaquotes demo sąsk. Atrodo viskas ok. Tik va nauja bėda. Trūksta nemažai valiutų porų. Atsidarau market watch, spaudžiu show all bet vistiek nerodo visų porų. Trūksta pagrindinių su kuriom prekiauju t.y. GBP/NZD, GBP/AUD ir GBP/CAD. Pamėginau sukelt senus išdiegtos MT4 failus, kur buvo mano visi nustatymai ir grafikai, tai išmetė visus senus grafikus, nereikėjo per naujo visko kurt, ir išmetė tuos 3  GBP/NZD, GBP/AUD ir GBP/CAD grafikus, bet neatnaujina pačių grafikų, nes kažkodėl nėra tų valiutų porų.

http://s11.postimg.org/5t4heq1kj/mt4.png

хостинг изображений

Čia visos valiutų poros. Ir daugiau niekaip. Gal žino, gerbiamas Mykolas, sprendimo būdą?

Čia gal tas metaquotes serveris neduoda visų valiutų porų? Nes prieš tai buvo kažkoks NoorCM serveris, kuriame treidinau su demo apie mėnesį. Tai jame nebuvo tokių nesamonių. Tik jis nulūžo kažkodėl ir nebėra ryšio, tai ieškau kitų variantų, tik kolkas vienos proNecenzūrinė leksikamos. Tai grafikų neupdeitina, tai valiutų porų nėra visų. Žodžiu. Kur trumpa, ten trūksta.

Nuoroda į komentarą

Aj ir dar viena proNecenzūrinė leksikama. Aš kaip ir binarais užsiminėju ir viską stebiu per tą patį MT4. Ir pastebėjau, kad kaina MT4 labai smarkiai atsilieka nuo realios rinkos kainos. Kažkur net apie minutę ar dvi. Ar čia normalu?
Nuoroda į komentarą

Aj ir dar viena proNecenzūrinė leksikama. Aš kaip ir binarais užsiminėju ir viską stebiu per tą patį MT4. Ir pastebėjau, kad kaina MT4 labai smarkiai atsilieka nuo realios rinkos kainos. Kažkur net apie minutę ar dvi. Ar čia normalu?

Priklauso nuo brokerio.

As binariniais opcijonais per roboforex prekiauju ir mt4 roboforex. Tai skirtumas pipsu bet lb nezymus.

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...