MSV Paskelbta Vasaris 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Sveiki, esu naujokas šitam reikale, visiška šviežiena ir vis dar tik mokausi, nieko rimto nedarau. Perskaičiau visas pamokas, bet kažkaip sunkiai įsisavinu su tuo pinigų valdymu. Atrodo tik matematika, ir turėtu man sektis, bet šį kartą yra kažkaip priešingai ;D Kaip yra su tais leverage? Suprantu, kad čia lyg ir svertas, su kuriuo galima išlošti daugiau pinigų investavus mažiau, bet klausimas toks. Jeigu aš tradinu tam tikrą sumą, ar galiu prarasti ir visą depozitą, naudodamas petį? Ar rizikuoju tik pinigais kuriuos paduodu į tradą? Po to kaip pasiskaičiuoti lotus? Realiai nieko net nesuprantu, visišką pušį gaudau. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Pinigų valdymas ir leverage (svertas) yra visiškai skirtingi dalykai, bet kažkodėl visi juos painioja... Svertas apsprendžia tik užsato dydį brokeriui ir viskas. Taip, kuo didesnis svertas, tuo mažesnis reikalingas užstatas, todėl galima atidaryti didesnes pozicijas. Taip, tu rizikuoji tik savo įneštais pinigais ir niekuo daugiau. Loto dydį patogu apskaičiuoti su indikatorium LotCalcSize . Atsisiųsti iš čia http://spekuliantas.com/paprastas-ir-efektyvus-kapitalo-valdymas/ Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
MSV Paskelbta Vasaris 3, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Tai dar kartą užtvirtinimui. Naudodamas svertą tiesiog rizikuoju savo įneštais pinigais į trade'ą ir niekuo daugiau? Tai reiškia čia tiesiog didesnė galimybė tiesiog prarasti trade'o pinigus (arba tiesiog didesnius pinigus, negu su mažu svertu), jeigu pvz suveiktu stop lossas? Ir tai neturi reikšmės mano likusiam depozitui? Kokį svertą patartumėt naudoti pradedant prekiauti tikrais pinigais? (žinoma to neketinu daryti dar, kol neišmoksiu visko ir nepasimėginsiu strategijos demo versijoje) Užsiregistravau demo versiją eToro puslapyje, nors ten tragiškas aparatas tyrinėti grafikus (tam naudoju MT4), bet kažkaip paprasčiau ten su tiesiog trade'o darymu. Neteko matyti ten kad reiktu lot ar volume įrašinėti, tiesiog pinugų sumą, bei stopą ir take profitą. Dar gal galėtumėte paaiškinti kuo skiriasi lot nuo volume? Labai dėkingas. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Tai dar kartą užtvirtinimui. Naudodamas svertą tiesiog rizikuoju savo įneštais pinigais į trade'ą ir niekuo daugiau? Tai reiškia čia tiesiog didesnė galimybė tiesiog prarasti trade'o pinigus (arba tiesiog didesnius pinigus, negu su mažu svertu), jeigu pvz suveiktu stop lossas? Ir tai neturi reikšmės mano likusiam depozitui? Taip, būtent. Didesnis svertas jums tiesiog suteikia galimybę didesniu lotu atidaryti pozicijas, vadinasi jus potencialiai galite daugiau uždirbti arba greičiau prarasti esamą depozitą (aišku, jei neprotingai rizikuosite). Kokį svertą patartumėt naudoti pradedant prekiauti tikrais pinigais? (žinoma to neketinu daryti dar, kol neišmoksiu visko ir nepasimėginsiu strategijos demo versijoje) Kuo didesnis, tuo geriau, bet 1:500 pilnai užteks. Užsiregistravau demo versiją eToro puslapyje, nors ten tragiškas aparatas tyrinėti grafikus (tam naudoju MT4), bet kažkaip paprasčiau ten su tiesiog trade'o darymu. Neteko matyti ten kad reiktu lot ar volume įrašinėti, tiesiog pinugų sumą, bei stopą ir take profitą. Dar gal galėtumėte paaiškinti kuo skiriasi lot nuo volume? Labai dėkingas. Nieko negaliu pasakyt, nes neprekiavau pas šį brokerį. Per MT4 visur įvedama vienodai. Volume ir loto dydis yra tas pats, jei kalbame apie MT4 orderio atidarymą. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
MSV Paskelbta Vasaris 3, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Kad jau pradėjau klausinėti. Užsiregistravau į Roboforex'ą ir gavau 50eur bonusą. Bet kai bandau kažką daryti, net mažiausiu lotu, man rašo kad trūksta pinigų. Ką tai reiškia? ar aš tiesiog kažko nesuprantu, nes realiai manau 50eur turėtu užtekti bent jau kažkam. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Atsidarykit centinę sąskaitą, užteks ir 10 USD. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
MSV Paskelbta Vasaris 3, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Suprantu aš tai, tiesiog kad jau gavau bonusą, tai norėjosi išmeginti. :-\ Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.