Tadas Paskelbta Vasaris 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Sveiki. Labai noreciau, kad pasidalintumet patirtimi( tie , kas uzsidirbineja is forex ir tai yra jums kaip pagrindines pajamos) Tai vat, mano situacija tokia, kad siuo metu praktikuojuosi, po praktikos kaip ir gaunu jau darba( darbas visai geras, taciau nesusijes su verslais, ekonomika, o is medicinos puses. Pajamos ziurint i perspektyva tarkim 10 metu priekin, tai galetu siekt tikrai 3tuks eur/men), na zdz viskas liuks, bet yra vienas dalykas... Uzsiemu dar siek tiek verslais, uzsidirbu tiek, kad pragyvent galeciau, na ir aisku tiek, kiek neuzdirbsiu per ateinancius 3-4 metus tikrai dirbdamas ta darba, taciau tai nera perspektyvu( mano mini veikla) ziurint i prieki kokius 20metu, nors visko gali buti... ( aisku gal tiek negyvensiu dar, bet jeigu...;D) tai vat, biski esu pasimetes ir ties pasirinkimo slenksciu, nes praktika arteja i pabaiga... Beje , darbas nera tas, kur eiciau kaip i pvz i savo mini veikla( ta prasme taip gerai nusiteikes ir net laukiantis) na esme tame, kad mane traukia bet kokiu atveju nepriklausomybe ar tai verslas, ar tai forex , ar tai po dideliu kanciu butu tas pats darbas virtes verslu. Beje, forex susidomejau jau 2-3men pries, ziniu jau siek tiek igaves, bandau prekiauti demo, kartais gaunasi, kartais nelabai( del dar trukstamu ziniu, kurias noriu mokytis, bet praktika, mokslai uzspaudzia laika ir negaliu visu 100 proc pasinert i sia veikla... ) Tai vat, tie kurie pasinere ir jus veza si veikla, gal galetumete patart? ar geras sprendimas, tiesiog atsisakyt pasiulymo darbo ( kurio veliau galiu jau nebegaut, nes cia daugiausiai lieka dirbt visi po praktikos sioje spec.) ir pasinert zymiai didesniu procentu i forex, nes tureciau daug daugiau laiko tam. Dar va, as galvoju, kad po 1-2 metu intensyvaus domejimosi, kad man kazkas gautusi ir as dziaugsciausi, kad meciau darba, kuriame tureciau galima pasakyt siek tiek kankintis iki sulaukciau po 5-10 metu toj srityje galimybe daryti savo versla... Tai vat, dabar arba nuimkit man rozinius akinius, arba paskatinkite;D gal siek tiek klausimas ir toks banalus, bet noriu su patirtim zmoniu, kurie galetu patart, kas manes lauktu, nenoriu matyt pro rozinius akinius visko netycia, noriu realybes. aciu labai:) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Vasaris 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Sveikas, Visu pirma, kad uzdirbtum forex tiek kiek tau leis uzdirbt tas darbas. Tau reiktu didelio depozito. IR turiu omeny ne 2 ar 3 tukstancius, Cia jau reiks maziausiai 10 000 (ir tai bijau, kad gali neuztekt), kad galetum prekiaut maza rizika. Nebent prekiausi labai didele rizika, bet tas prie gero neprives, ypac neturint patirties. 2-3 men forexe yra niekas. Prireiks keletos metu, kad pradetum uzdirbti. Cia nera taip, kad isimetei i saskaita 100 usd ir pakeli 1000. Profesionalai gal ir sugeba, bet jie tuom uzsiema daugeli metu. Mykolas jei neklystu tik po 3 ar 4 metu pradejo uzdirbineti i pliusa. As uzsiemu beveik 3 metus forex, Uzdirbt moku, bet neuzdirbu vien tik is forex. Ir deja nelabai galiu pasigirt uzdarbiu is forex, bet tai nereiskia, kad as nesuprantu Forex realybes. Tai nera taip vadinama Get Rich Scheme.Tai yra ilgas kelias, kuris reikalauj pastangu. Nemanau, kad sitam forume daug yra uzdirbanciu vien tik is forex. Paemus statistiskai nedaug, kas pragyvena vien tik is forex. Nesakau, kad neimanoma, bet nera taip paprasra kaip atrodo. Reikes daug laiko praleist prie knygu, teks ir prie grafiku pasedet, kol pradesi suprast rinka. Strategiju yra daug, bet nevisos jos tinka butent tau. Atrodo graziai atrodo statistika ir istoriniai rodmenys, bet kai ateina metas prekiauti live tai tada supranti, kad nesigaudai kas cia vyksta. Sakiai bandai prekiauti DEMO. Demo prekiauti gali visi, uzdirbti taip pat daug kas gali. Bet Demo prekyba ir reali prekyba skiresi labai stipriai. Principas atrodo tas pats, bet psichologija veikia visiskai kitaip. Norint uzdirbti Forex reikia turetu labai gera kapitalo valdyma ir labai stipriai reikia islavinti savo psichologija. Strategija gali buti ideali, bet be tu pries tai isvardintu dalyku, tu nieko doro nepasieksi forexe. Taigi mano siulimas butu Forex palikti kaip hobi kolkas. As pats tikiuosi, kad viena diena galesiu gyventi is Forex, bet tikrai ne ryt ar kitais metais. Geriausiu atveju po 5 metu :) Imk ta darba, juolabiau, kad tavo ta mini veikla nera perspektyvi. Plius sakai kad po 5-10 metu yra galymybe kurti versla toj srity. 5-10 metu kankinimosi tai yra normalu mano manymu. BEt koks verslas reikalauja laiko. O kad po 1-2 metu tu tikiesi vien tik is Forex gyvent, tai gal tada nusiimk tuos rozinius akinius :D :D taip deja nera. Buna menesiu kai nieko neuzdirbi, o tai reiskia, kad turi prekiaut taip kad vieno menesio pelnas tau dengtu pora men i prieki, kad galetum gyventi. Tai tiek. Gal nuvyliau, o gal tau mano nuomone atrodys nereiksmynga, zinant ta fakta kad pats is forex negyvenu, bet daugelis manau sutiks su mano pasakyta nuomone :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tadas Paskelbta Vasaris 3, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 3, 2016 Labai liuks, tokio atsakymo ir norejau, ne svajuko dramblioniu kazkokiu, o realiu perspektyvu:) Bet matai kitas dalykas, jei dirbsiu ta darba, jis reikalauja daug laiko labai, per diena galeciau skirti tik max 2h kokias forex, su tokiu domejimusi, manau, kad toli nenueiciau... man gal labiau svarbus klausimas ar ta forex perprast, pagaut viska cia yra kaip kokia "dievo dovana", na ta prasme, kad tik vienetai gali ( tu gali mokytis kiek nori, bet jei neturi tam kazkokiu super gebejimu, tai nieko nebus) ar visgi su darbu, rimtu poziuriu ir uzsidegimu tobulet sioj srity imanoma pasiekt ir "paprastiesiems"? :) kokius 4-5 metus galeciau isgyvent is savo veiklos, nes ji laiko reikalauja zymiai zymiai maziau, na ir tada aisku tureciau daug daugiau laiko forex. Tiesiog esu toks, kad megstu nepriklausomybe nuo nieko, o tik pacio saves, tai man tie 5-10 metu biski gruzintu, o cia toki kaip varianta bandyciau, kad is savo veiklos, kuri atnestu ne 3 eur , nu bet 1,5- 2 imanoma, manau kad isspaust ir kas svarbiausia duotu laika mokytis forex.. Bet sakau, jei cia kaip " dievo dovana" tada butu man protingiau aisku aukot gal tuos 5-10 metus ir bandyt sukurt rimta versla... Bet labiau aisku as noreciau jau is karto priklausyt nuo saves ir zinot, kad forex su uzsispyrimu ir darbu, nuolatiniu domejimusi ateity, gali atnest dar rimtesnius vaisius. aciu Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Vasaris 4, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2016 Kaip cia pasakius Dievo dovana. Nera cia nieko tokio stebuklingo, kad neismokt prekiaut. Gal daugiau nedaug kam pavyksta del to,kad pamato kiek darbo idet reikia norint ismokt prekiaut forex. Ir tiesiog pasiduoda po keleto nesekmiu. Ismokt prekiaut galima, bet kaip sekmingai prekiausi cia jau priklauso nuo zmogaus. Cia nera toks dalykas, kad tik isrinktieji sekmingai prekiauja :D Visi kas uzdirba, uzdirba del to, kad skyre daug laiko forex. Tas mano pasakymas imk darba gal nekoks buvo, nepasakysi zmogui kas jam geriau. Forex kaip ir bet koks kitas verslas reikalauja daug laiko, kantrybes ir pastangu. Tad rinkitis tau. Laisves ir nepriklausomybes visi norim, del to cia ir susirinkom :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tadas Paskelbta Vasaris 4, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2016 Idomu Mykolo dar butu patirties pasidalinimo paklausyt, kokie jo patarimai butu:) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
MrOriginalas Paskelbta Kovas 1, 2016 Bendrinti Paskelbta Kovas 1, 2016 forex pradėjau domėtis nuo spalio kažkur. labai labai ir dar kartą labai padeda nuolatinis sakymas, kad norint išmokti reikės labai daug žinių, kantrybės ir laiko, bei ryžto. žaidžiu su demo sąskaitom, labai "sėkmingai" einu į minusą ir kiekvieną kartą, kai sl pasiima iš manęs dar pinigų, galvoju kame čia replės. tada dar daugiau video, dar daugiau skaitymų, kartais pasiseka, kartais ne. tačiau, kad daug psichologinio pasiruošimo reikia - faktas.(čia dar kalbu apie demo) nes realiai kaina arba kyla arba krenta ir psichologiniai veiksniai griauna reikalus :D sakyčiau vienas neblogų patyrimų būtų nežiūrėti į kainą, kai ji minuse arba pliuse. tiesiog žiūrėti į grafiką ir arba pasiimi arba ne pinigus. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Kovas 1, 2016 Bendrinti Paskelbta Kovas 1, 2016 Nepamirsk, kad dar reikia daug valandu ziurejimo i grafika ir daug atidaryti poziciju pirkimo pardavimo :) bet nieko pora meteliu ir suprasi kame reples :D Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovas 1, 2016 Bendrinti Paskelbta Kovas 1, 2016 Sveiki. Labai noreciau, kad pasidalintumet patirtimi( tie , kas uzsidirbineja is forex ir tai yra jums kaip pagrindines pajamos) Tai vat, mano situacija tokia, kad siuo metu praktikuojuosi, po praktikos kaip ir gaunu jau darba( darbas visai geras, taciau nesusijes su verslais, ekonomika, o is medicinos puses. Pajamos ziurint i perspektyva tarkim 10 metu priekin, tai galetu siekt tikrai 3tuks eur/men), na zdz viskas liuks, bet yra vienas dalykas... Uzsiemu dar siek tiek verslais, uzsidirbu tiek, kad pragyvent galeciau, na ir aisku tiek, kiek neuzdirbsiu per ateinancius 3-4 metus tikrai dirbdamas ta darba, taciau tai nera perspektyvu( mano mini veikla) ziurint i prieki kokius 20metu, nors visko gali buti... ( aisku gal tiek negyvensiu dar, bet jeigu...;D) tai vat, biski esu pasimetes ir ties pasirinkimo slenksciu, nes praktika arteja i pabaiga... Beje , darbas nera tas, kur eiciau kaip i pvz i savo mini veikla( ta prasme taip gerai nusiteikes ir net laukiantis) na esme tame, kad mane traukia bet kokiu atveju nepriklausomybe ar tai verslas, ar tai forex , ar tai po dideliu kanciu butu tas pats darbas virtes verslu. Beje, forex susidomejau jau 2-3men pries, ziniu jau siek tiek igaves, bandau prekiauti demo, kartais gaunasi, kartais nelabai( del dar trukstamu ziniu, kurias noriu mokytis, bet praktika, mokslai uzspaudzia laika ir negaliu visu 100 proc pasinert i sia veikla... ) Tai vat, tie kurie pasinere ir jus veza si veikla, gal galetumete patart? ar geras sprendimas, tiesiog atsisakyt pasiulymo darbo ( kurio veliau galiu jau nebegaut, nes cia daugiausiai lieka dirbt visi po praktikos sioje spec.) ir pasinert zymiai didesniu procentu i forex, nes tureciau daug daugiau laiko tam. Dar va, as galvoju, kad po 1-2 metu intensyvaus domejimosi, kad man kazkas gautusi ir as dziaugsciausi, kad meciau darba, kuriame tureciau galima pasakyt siek tiek kankintis iki sulaukciau po 5-10 metu toj srityje galimybe daryti savo versla... Tai vat, dabar arba nuimkit man rozinius akinius, arba paskatinkite;D gal siek tiek klausimas ir toks banalus, bet noriu su patirtim zmoniu, kurie galetu patart, kas manes lauktu, nenoriu matyt pro rozinius akinius visko netycia, noriu realybes. aciu labai:) Jokiu būdu nemesk darbo ir neatsisakyk gero darbo pasiūlymo dėl Forex, jokiu būdu. Žiūrėk į Forex kaip į hobį, papildomą užsiėmimą, nes jeigu pradėsi deginti tiltus, nieko gero neišeis. Dirbk darbą ir papildomai mokykis Forex, jei įdomu. Po 2-3 metų pamatysi, ar Forex tavo ar ne. Jeigu gausis prekiauti, pajusi pats, o jei ne - nieko baisaus, bet turėsi gerą darbą :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.