Tadas Paskelbta Vasaris 4, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2016 Sveiki, kuri is ju yra sudetingesne, sunkiau perprantama? Taip pat noreciau suzinoti, kur galima mokytis fundamentalios analizes, kur ziureti, kada ivyksta kazkoks ivykis? viena psl atrodo zinau, jei ka patikslinkit http://www.forexfactory.com/ ar ta info reikia ieskoti paciam, kur kas ivyks, ar ta info yra viename psl ir ja reikia atsirinkinet? aciu:) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Vasaris 4, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2016 Yra dar ir MyFxbook.com O kuri sunkesne negaliu pasakyti. As tik technine analize uzsiemu. :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 4, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 4, 2016 Fundamentalioji aišku sudėtingesnė, nes reikia mokytis ekonomikos mokslų, išmanyti mikro makro ekonomikas ir t.t. Reikalingas didelis teorinis bagažas. Na, kam įdomu, aišku, ne pro šalį žinoti tuos dalykus. Bet mums, treideriams, tas nėra būtina, manau, nes jei prekiauji pagal konkrečią strategiją, tai užtenka pasižiūrėti ekonominį kalendorių ir tiesiog neprekiauti, kai vyksta kažkas svarbaus. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
DUAL Paskelbta Vasaris 5, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 5, 2016 O galima būtų prekiauti kaip tik per naujienas? Nes atsimenu, jūs Mykolai, kai darėt PAMM'ų apžvalgas, buvo kažkoks pamm'as aprašytas, kuris neva būtent per naujienas prekiauja. Tai aš taip suprantu, kad po kokios nors konkrečios naujienos išleidimo, tiesiog reikia žinoti, ar ta naujiena įtakos kritimą ar kilimą. Ar ne taip? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 5, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 5, 2016 Ne, tai žinoma, kad galima, ir yra daug kas tik per jas ir prekiauja. Aš esu matęs strategija, kuri prekiauja tik per NFP arba palūkanų normos pakėlimą, tai reiškia po 1-2 sandoriai į mėnesį. Bet tai jau savita analizė, reikia prenumeruoti nepigius naujienų šaltinius, kurie kuo anksčiau paskelbia tokių naujinų rezultatus ir treideris atsidaro į reikiamą pusę. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.