Tomasis Paskelbta Vasaris 13, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 13, 2016 Na teko šiek tiek išbandyti, daug ko negalima būtų pasakyti man apie juos, tačiau esu radęs keletą video kur žmonės skundžiasi, vienas pliusas būtų jog pinigus jie gražina bent jau man nors ir suma buvo maža, tačiau yra kita proNecenzūrinė leksikama jog jie pamate jog išlošia žmonės numusa procentus iki minimumo ir teigia jog tai diktuoja rinka o ne jie, tačiau tam video kur mačiau žmogelis turėjo keletą accountu tame pačiame Iq option ir prisijungus kitų accountu procentai būdavo tarkim eur /usd 86% sugrįžus į tą patį accounta kur buvo nemažas laimėjimas rodmenys ant tos pačios poros jau buvo 40% na manau tai tikrai nesąžiningi brokeriai..... Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Vasaris 13, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 13, 2016 As ir truputeli zaidziau su IQ Options. Prisijungiau nes labaia jau grazios reklamos buvo ir ju pilna visur buvo,tai sakau reikia isbandyt. Pas tebejau kad grazos procentas pastoviai sokineja. Taip pat radau neigiamu atsiliepimu nemazai. Buvo ir tokiu atsiliepimu apie pinigu ismokejimus. Atiduoda tol kol daug neuzdirbi, o paskui jei daugiau uzdirbi nelabai nori ismoket :D Na bet nera ko stebetis. Iq options gyvuoja nuo 2008 ar tai 2010 metu. Ir labai jau daug reklamuojasi. Tai nemanau kad kazkas gero. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.