Majan Paskelbta Vasaris 27, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 27, 2016 Sveiki spekuliantai, gerdamas alu pagalvojau nuo ko pradejote savo Forex prekiautojo kelia ? Mano atvejas pilnas parklupimu ar parsikelimu. Manau domejausi viskuom kuo tik imanoma, bandziau hakinti, nepatiko, per daug nuliuku ir vienetuku.Buvau jaunas ir alkanas, pradejau studijuoti politikos mokslus, studentui susirasti darba kuris deretu su jo studiju laiku buvo ypac sunku, tuomet pradejau sukciauti, ivairaus masto aferos, etc... Daejau iki to, kad prasidejo kratos, skambuciu pasiklausimai ir perzengus ta trapia raudona linija supranti, kad Tave skiria zingsnis iki kaleimo. To tikrai nenorejau, pasiseke, kad atsipurciau visu kaltinimu ir pradejau doro piliecio gyvenima. Pradejau zaisti pokeri, smarkiai dometis, skaityti, po kurio laiko zaidimu sesijos virsdavo vis menkesnem ir tam skirdavau vis maziau laiko. Susiradau darba, studentui pats tas, dirbti po 24 valandas 9 kartus i menesi pats tas, speji ir mokytis ir dirbti ir skirti laiko laisvalaikiui. Apie forexa zinojau, jau seniai tik per didelio demesio neskyriau. Ir viena diena pagalvojau, kad vertetu pradeti dometis butent juo, nes pokeryje buvo per daug skaiciuku ir skaiciavimu mintyse kas man buvo gan sudetinga. Budamas darbe galiu visas 24h skirti kam tik noriu, kodel gi ne Forexui ? Persivedes pinigus i Forex accounta pradejau darbuotis, dometis ir stai as cia. Tikrai dziugu, kad radau si foruma bei puslapi bei atiduodu didele pagarba zmogui kuris atranda laiko filmuoti reportazus, rasyti straipsnius ir atrasineti i begales komentaru, kuriu didzioji dalis buna tikrai kvaili :D Bet Administratorius vistiek neignoruodamas atsakineja i is pirmo zvilgsnio atrodancius elementarius klausimus. Stai tokia vat mano naujo gyvenimo kartu su Forex pradzia. Idomu butu isgirsti jusu kelio pradzia. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomasis Paskelbta Vasaris 27, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 27, 2016 Na aš negaliu daug kuom pasigirti esu visai šviežias šiame reikale, o bandžiau ir šį bei tą, taisydavau taNecenzūrinė leksikatės laimėtas aukcione(ebay) keičiau loptopams ekranus klaviatūras bei USB lizdus ir visa kita, po ilgų jieskojimu kur gaut pigiau finale priėjau isvada jog dėl kelių svarų praleisti pusę dienos prie remontų neverta, forex atradau po pabandymu iq option ipcionuose, facebooke reklama pamačiau ir sudomino, paskui darbe vienas bendradarbis uzrode šį forex portalą, ir šiek tiek minėjo apie Mykola, nežinau daugelis pradeda ir galvoja kuo greičiau gauti pelną! Na nežinau kaip ilgai bet dabar aš negalvoju apie greitus pinigus man labai įdomu kaip visa tai veikia Ir aš tikrai neskubu atidarinėti real sąskaitų kol visko normaliai neperpratau, nežinau kaip bus toliau tačiau kartais sunkiau viską isisavinu bet kaip perprantu tada daug ko pasiekiu, šiaip gyvenime esu viską pasiekęs ko uzsibrezdavau! Manau su jūsų ir Mykolo pagalba vėliau galėsiu ir aš šį bei tą pamokyti :) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Vasaris 27, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 27, 2016 Sveikas, Čia kaip tyčia ir man šove tokia mintis, tik be alaus :D Tai va. Baigęs mokykla aklai stojau i universitetą, stojau ten kur mane prieėmė. Įstojau į istoriją... Pirmų metų gale teko mest, nes nebuvo pinigų sumokėt už mokslą. Sekančiais metais vėl įstojau i tą pačią Istorija :D Tik šį kartą patekau į valstybės finansuojamą vietą. Vėliau susiradau darbą apsaugoj :D tai labai buvo gerai derinama su mokslu. Bet per savo kvailą galvą ilindau į skolas ir teko pasiimti akademinių atostogų ir iškeliaut i Karalienės šalį. Padirbęs metus ir pajautes pinigų skonį mečiau mokslus ir pasilikau UK. Nesigaliu, kad mečiau, nes man nelb buvo traukos stidujuot istoriją. Taigi po pastovaus darbo man tai pradėjo atsibosti, todėl pradėjau ieškoti būdų užsidirbt pinigų kitaip. Pradėjau su internetiniu marketingu. Neprilipo. Man nepatinka lyst žmonėm į akis ir siūlit visokias nesamones arba jungtis į neaiškias programas. Nors galiu pasakyt, kad esu uždirbęs apie 1000 usd. Bet nepatinka man tai. Atradau forex. Dabar jau beveik trys metai kaip tuo domiuosi ir bandau prekiaut. Per visus tuos metus praradau apie 400 svarų. Pelno dar neturiu, bet aš tai laikau tai kaip investiciją i save. Dabar taupau pinigus daug ko atsisakau. Net mašina ruošiuosi parduot, ka ją sutvarkys :D Ir kitais metais investuosiu. Žiurėsiu kiek išeis sukaupt pinigų :D Taigi galvojau daug ką aš noriu veikt gyvenime. Buvo kilę minčių mest Forex ir eit daryt ka nors tai ką daro ,,normalus'' Žmonės. Tokios mintys kilo dėl aplinkinių įtakos. (Tėvai netiki tuom ka aš bandau padaryt, seneliai vis zyze eit mokintis :D Draugai irgi nelb supranta kas čia per dalykas)Bet po ilgu galvojimų nusprendžiau, kad tai yra tai ką aš noriu daryt, todėl ir eisu tuo keliu. Nes pažiūrėjus į jų gyvenimą iš šalies, nepavadinsi tai gyvenimu. Diena iš dienos sėdi darbe ir geriausiu atveju turi savaitgalį laisvą. Na aš to nenoriu Taigi tikiuosi nepavargot skaityt mano sapalionių. Sekmės visiem Forex prekyboj :) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Majan Paskelbta Vasaris 27, 2016 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 27, 2016 Mano poziuris panasus... Nenoriu lenkti nugara pries kazka, kas is mano darbo rezultatu gaus triguba pelna sau... Dirbti kazka ir turet tik dvi laisvas dienas... Gal per daug radikalus esu, kad sutikciau. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 27, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 27, 2016 Sveiki. Na ir aš pridėsiu savo trigrąšį. Šiaip savo istoriją su Forex esu jau daugybę kartų pasakojęs įvairiomis progomis, todėl iš naujo nerašysiu, o perpostinsiu tai, ką esu rašęs anksčiau, nes kaip ir niekas nepasikeitė :) Kažin kodėl dauguma galvoja, kad sėkmingas treideris - tai super protingas, gabus žmogus, niekada nedarantis klaidų. Ir būtinai - milijonierius, nes kaip gi gali būti kitaip? :) Tai visiška netiesa. Forex prekyboje, kaip ir bet kurioje kitoje veikloje, viskas prasideda nuo bandymų ir klaidų, o sėkmė ateina tik per patirtį ir atkaklų darbą. Norėčiau papasakoti savo istoriją, būtent, kokie buvo mano pirmieji žingsniai Forex prekyboje. Viskas prasidėjo tolimais 2006 metais, kai pirmąkart išgirdau apie Forex iš draugo. Susidomėjau šia tema ir iš smalsumo atsidariau demo sąskaitą pas "Oanda" brokerį. Prieš tai buvau skaitęs tik E. Naimano "Mažają treiderio enciklopediją". Ten tada daug ko nesupratau, tačiau užkliuvo tema apie "slankiujų vidurkių indikatorius", kurie parodo, kada atidaryti poziciją. Aš atidariau savo pirmąjį sandorį, kai viena slankiojo vidurkio linija kirto kitą. Vakare, įsijungęs savo terminalą, savo nuostabai pamačiau, kad mano pozicija uždirbo 7000 virtualių dolerių! Nepatikėjau, ir atidariau antrąjį sandorį, vėl, kai slankiojo vidurkio linija kirto kitą. Sandoris vėl buvo pelningas. Mintyse pagalvojau: "Aš turtingas..." Pirma mintis - kaip leisiu pinigus, ko man labiausiai reikia. Nusprendžiau, kad štai ji, sėkmė! Aš visiškai nesupratau, ką aš darau. Visiškai. Tuo metu, atrodė, kad realią sąskaitą aš turiu atsidaryti skubiai, nes rinka nuo manęs pabėgs, kad pelnas tiesiog slenka man pro šalį. Žiūrėdamas akimis į grafiką, man atrodė, kad aš jau "jaučiu" rinką: kai manydavau, kad kaina tuoj kris - ji tikrai krisdavo. Taigi, aš skubiai atsidariau realią sąskaitą su 250 USD. Tuo metu, man tai buvo dideli pinigai. Sėdau prie kompiuterio galvodamas ne apie prekybą, o apie tai, kaip leisiu dar neuždirbtus pinigus. Įsikėliau du slankiuosius vidurkius ir atidarinėdavau sandorius iš pradžių pagal jų persikirtimą, o paskui praktiškai "iš lempos", pagal nuojautą. Aišku, loto dydis visiškai neatitiko mano depozito dydžio. Aš neturėjau jokio žalio supratimo apie riziką ir kapitalo valdymą. Aš tiesiog to nežinojau ir nesupratau, ką darau. Be abejo, mano sąskaita po kelių savaičių tokios "prekybos" sudegė. Paskui sekė ilgi mėnesiai savarankiško mokymosi - knygų skaitymas, indikatorių, strategijų, robotų testavimas ir pan. Jau turėdamas šiokios tokios patirties, 2008 m. aš antrąkart sudeginau sąskaitą su GBP/JPY. Ši valiutų pora kilo daug metų ir aš atidariau pirkimo poziciją pagal trendą, papildomai uždirbdamas iš GBP ir JPY palūkanų skirtumo (Carry trade). Prasidėjus 2008 m. krizei, GBP/JPY pradėjo kristi kaip akmuo, aš keletą kartų pildžiau sąskaitą norėdamas išsilaikyti rinkoje, nes stopų tyčia nestačiau, tikėjausi, kad trendas apsisuks ir aš užsidarysiu su pelnu. Išsilaikiau neilgai ir praradau visą savo depozitą, apie 3500 USD. Buvo labai skaudu ir pikta. Nuo tada, AŠ NIEKADA NEPREKIAUJU BE STOPŲ. Pamoką išmokau labai gerai! Nors ne kartą norėjosi nuleisti rankas, užsispyriau ir maždaug po 4-5 metų, pradėjau daugmaž stabiliai uždirbti. Tačiau tai užtruko daug laiko, nes tada informacijos apie Forex ir tokių puslapių kaip spekuliantas.com paprasčiausiai nebuvo. Dabar prekiauju keletą Price Action modelių, D1 laiko intervale, visada pagal trendą, visada su stopais ir nerizikuoju daugiau 1,5% viename sandoryje. Taip dalį savo kapitalo paskirsčiau keliems robotams, kurie yra sėkmingai užsirekomendavę. Be abejo, aš patiriu ir nuostolingų sandorių serijų, būna net nuostolingų mėnesių, bet nieko nepadarysi, tokia realybė. Svarbiausia, kad ilgalaikėje perspektyvoje būtų pliusas. Kam aš visa tai rašau? Tam, kad galbūt kažkam sutaupysiu depozitą. Svarbiausia - būtina žinoti Forex prekybos "saugumo techniką". Žinoti kaip apskaičiuojamas lotas, kokie pavojai slypi prekiaujant ir pan. Ne visi mėgsta instrukcijas ir taisykles, todėl čia ir slypi pagrindinė priežastis, dėl kurios Forex naujokai praranda pinigus. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Vasaris 28, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2016 Ha ha. Na sita skaiciau :D pamirse buvau visai Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomasis Paskelbta Vasaris 28, 2016 Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2016 Na aš pirmą kartą! Tikrai įdomu paskaityti!!!! Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
stereomike Paskelbta Balandis 12, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 12, 2016 siaip daug panasumu Mykolo istorijoje ir pas mane :) tik tiek gal nespejau sudeginti tikiuosi ir nespesiu :) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
bmw Paskelbta Lapkritis 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 3, 2016 siaip daug panasumu Mykolo istorijoje ir pas mane :) tik tiek gal nespejau sudeginti tikiuosi ir nespesiu :) Spesi spesi:D netgi patarciau, kad spetum, daug greiciau suprasi klaidas:) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Dainius Paskelbta Lapkritis 21, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 21, 2016 Sveiki, sykis jau cia prisireginau nutariau ir as pasireikst :-) juk netylesi tyliai kamputyje ir neskaitysi tik ka kiti raso :-) man 40m pavargau dirbt ir uzsimaniau but milijonieriumi, prekiauju jau 18men ir labai retai demo, pradejau nuo centines, paskui perejau i normalia, visa ta laika fanatiskai skaitau knygas, lasinu lasus i akis nes baigia nuo skaitymo isvarvet :-) pirkau viena mokama sistemele ' enguilfing trader" ir aibe kursu parsisiunciau is http://winners833.rssing.com/browser.php?indx=26048996&item=1 gal nieks nesupyks uz nuoroda, tiesiog ten neblogu dalykeliu yra, nenorit galit nespaust ant nuorodos. puse metu mokiausi pas toki rusa, tikrai nemazai jis mane pamoke. kaip sekasi? sakyciau neblogai, jei nebuciau si menesi prarades puse portfelio, istikro sakiau parasysiu trumpai, bet cia tokia tema, kad galiu kalbet apie tai nesustodamas, tai jau taip gavosi, siaip prekiauju pagal lygius, d1. bet dabar dar galvoju prie viso to prijungti price action, nes dar cia kazkas ne taip toi mano sistemoj :-D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
bmw Paskelbta Lapkritis 21, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 21, 2016 Sveikas prisijunges, Kazkaip iskart kilo klausimas, kaip per viena menesi "pasiseke" sudeginti puse portfelio? Pagal kokia sistema prekiauji? Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Dainius Paskelbta Lapkritis 22, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 22, 2016 dariau sandoriu porinima, neatsizvelgdamas i rizika, nes buvau labai tikras savo sprendimu, deja... mano portfeliukas tebuvo 400e tai kas cia reiskia :-D gbp/aud laukiau atsokimo nuo 1.6754. dar liko dv pozicijos atidarytod gbp/nzd atsokimui nuo 1.7753, bet jauciu irgi nueis i stopa nes trinasi ten vienoj vietoj Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
bmw Paskelbta Lapkritis 22, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 22, 2016 Nepasiseke. Tai kokie tolimesni planai? Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Dainius Paskelbta Lapkritis 22, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 22, 2016 oi planu daug, pvz gal euras/usd pramus 1.0552 pardavimui, arba gbp/usd koreguosis iki 1.2871 taip pat pardavimui, tiesa pasakius noreciau pereit i prekyba pvz h1 nes d1 labai jau skaudus stopai, h1 turbut palankiausia dirbti su veidrodiniais lygiais, nors kokas sunkiai as juos pagaunu, dar mokytis ir mokytis zodziu Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
bmw Paskelbta Lapkritis 22, 2016 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 22, 2016 Tai jei pagal PA prekiauji, gali iskart y H1 eit:) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.