Pereiti prie turinio

Metatrader neissisaugoja

Profanas

Rekomenduojami įrašai

Sveiki,

Tokia proNecenzūrinė leksikama, naudoju galybe metatrader terminalu su po 24 valiutomis turbut, ir proNecenzūrinė leksikama ta kad nei vienas terminalas neissaugoja valiutu sudejimo, pvz visada pradzioj eur buna

eur eur eur eur tada usd.. ir t.t.t na tvarkingai kad butu, bet po restarto programos vel per naujo turiu det kas atima galybe laiko, dabar isvis tik migdau pc ir jau gal geri 9 menesiai jis nemate restarto nes visus terminalus pereit ir susidet valiutas pagal mane reikia geru keliu valandu darbo..

taigi gal zinot kodel neissisaugo? skaiciau kad fullscreene turi issisaugoti - vistiek neina..

Man si proNecenzūrinė leksikama buvo ir su kitu pc, atrodo kazkoks bugas bet kad internete 00 info apie sia proNecenzūrinė leksikama

ideju?

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Sveikas,

Pamėgink išsaugoti kaip profilį t.y. susidėk visas valiutų poras kaip reikia pagal save ir File>Profiles>Save As  įrašius išsisaugos visos poros ir viskas ką esi tose porose nustatęs. Galima ir perkelti į kitą kompiuterį ar į kitą MT4 terminalą File>Open Data Folder>Profiles ir visą išsaugotą naują aplankalą įklijuoji :). Įjungus terminalą tiesiog pasirinksi profilį ir užsikraus viskas ką išsaugojęs esi.

sekmės,

Doni

Nuoroda į komentarą

Profili tikrai issaugoju.. bet ne cia proNecenzūrinė leksikama, man vistiek valiutu rusiavimas atsistato i default po softo restarto, galvos skausmas cia.. dabar zadu is hdd persideti i sdd, tai visas +12 terminalu su ~24 valiutom reikes veeeel ilgai nuobodziai susidelioti kaip man reikia, atima begale darbo ir tas darbas labai nuobodus..

3-4 valandas tik delioji visuose terminaluose eur eur eur eur eur eur usd usd usd usd sud gbp gbp gbp... bukina mane

Nuoroda į komentarą

Nu tai gerai būna default kai įsijungi, tiesiog pasirenki tą savo išsaugotą profilį, ir padaro viską už tave, nesuprantu kur proNecenzūrinė leksikama :/. Pats turiu 30 įvairių porų su įvairiais laiko intervalais pas save ir be proNecenzūrinė leksikamų persijungiu į kitą profilį kuriame 24 vien dienines. Ir išsaugo viską, ir stilių ir eiliškumą ir pažymėtas linijas ar kitus grafiko elementus. Planavau išvažiuoti ir padariau profilio perkelimus į kitą nešiojamą kompiuterį kuriame tik ką įrašytas MT4. Įkėliau į aplankalą savo profilį ir turiu kitame kompiuteryje 1:1 kaip ir namuose, trukau mažiau nei minutę.

Jeigu turi 12 terminalų tai į kiekvieną MT4 turi įkelti atskirai, kad būtų tavo profilis

P.S. Po kiekvieno modifikavimo tiesiog išsisaugai naujai, asmeniškai tai prirašau data pvž. "X Analizė 20160904"  ir matau kur senas kur naujesnis profilis arba jeigu naudoji skirtingus.

Nuoroda į komentarą

Istryniau simboli bet niekas nepasikeite.

dar pastebejau kad tarkim sukeitus tik kelias poras is 24 - ir restartavus, - issisaugoja.. bet jei daugiau sukeiciau vel neissisaugoja,

tai teks po ssd po kelias keitinet ir isjunginet metatraderi tada vel ijungt ir vel kelias perstatyti, arba darysiu kaip dabar, metu metus nerestartuosiu pc o tik migdysiu..

kazkas kazkur tiesiog pjaunasi ir tiek

Nuoroda į komentarą

8940G laptopelis senolis,

dabar 12 terminalu veikia po ~24 poras ir po ~5-7 indikatorius + multiterminalas,  realiai pavelka, aisku gaila kad tik 8 gb ramo dedasi, nes nuolat 6-7uzzimti, jauciasi dabar kad hdd stabdis tai sdd desiu - ir daugiau paves tu terminalu

8 thead`ai cpu tai po 3 terminalus uzdejau ant kekvieno thread per taskmanager

Noreciau kito laptopo bet kad rinkoje TIK du 18.4coliu ko man MINIMUM reikia.. ir siaip tu nauju dvieju dizainas tragiskas. atsinaujinsiu si ir toliau kankinsiu.

Nustebes as siuo laptopu esu, pasileidziu per hdmi filma ( tv) hd.. + veikia 12 terminalu kurie tikrai apkrauna, ir dar koki tropic strategini pasileidziu zaidima ir ka? velka ir pavelka :)

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...