Pereiti prie turinio

Valiutu pora kuri prognozuotu + - kitos valiutos kreivei

juodas

Rekomenduojami įrašai

As karts nuo karto skiriu laiko valiutu paieskoms kurios kazkaip prognozuotu kitos valiutos situacija, aisku man labai nepatogus yra MT4 grafiku perziura paliginimams. Atrodo karts nuo karto randu, bet po kurio laiko nustoja sutapt.

O jus gal ka nors pns esat girdeja, kad kokia nors valiut prognozuotu kita? tarkim jei kazkur kila, po kurio laiko kitur krenta, arba kila ir po kurio laiko ir kitur kila.

Nes logiskai mastant skirtingos valiutos skirtingu laiku atsidaro.

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Taip, tai vadinama koreliacija. Būna tiek teigiamos (poros juda kartu tapačia kryptimi), tiek ir neigiamos koreliacijos (kurios juda priešingai). Koreliacijos kaip tokios yra linkusios kisti, kartais netgi tampa visiškai priešingos koreliacijos kaip pavyzdį pridedu koreliaciją tarp EUR/CHF ir EUR/JPY. Logiškai atrodytų, kad turėtų būti daugmaž visada teigiama koreliacija, tačiau stipriai pakitusios sąlygos sudaro galimybes judėti priešingai. Koreliacinį ryšį reikėtų vertinti tik tada , kai yra +-60% ar didesnis atitikimas.
Nuoroda į komentarą

Taip, tai vadinama koreliacija. Būna tiek teigiamos (poros juda kartu tapačia kryptimi), tiek ir neigiamos koreliacijos (kurios juda priešingai). Koreliacijos kaip tokios yra linkusios kisti, kartais netgi tampa visiškai priešingos koreliacijos kaip pavyzdį pridedu koreliaciją tarp EUR/CHF ir EUR/JPY. Logiškai atrodytų, kad turėtų būti daugmaž visada teigiama koreliacija, tačiau stipriai pakitusios sąlygos sudaro galimybes judėti priešingai. Koreliacinį ryšį reikėtų vertinti tik tada , kai yra +-60% ar didesnis atitikimas.

Pamirsai prisget man atrodo kita pora :)

Nuoroda į komentarą

Atsiprašau, iškarto neišaiškinau tinkamai, tai pridedu paveiksliuką iš vieno savo senų prekybos planų. 1,0 = 100%  0,6 = 60% ir t.t. kaip ir sakiau reikia kreipti jeigu atitikimas siekia +/-60 ar didesnį dydį, o 0 reiškia nėra koreliacijos išvis.
Nuoroda į komentarą

Tiesiogiai kaip panaudot aš nelabai įsivaizduoju. Pagal tavo pavyzdį tai aišku, kad bus veidrodinis variantas (neigiama koreliacija) ir kadangi EUR su CHF juda panašiai tai atitikimas labai didelis. Aš kiek žinau kai kurie stebi tarkim palaikymo pasipriešinimo lygius (pivot ir pan.) tai mato, kad artėja kuri nors pora prie jo tuomet žinai, kad kita tikėtina ne taip greit judės ir atvaizduos ankstesnę. O jeigu apskritai apie pačią valiutų jėgą vertinant visas poras kartu su tam tikra valiuta tai neblogas yra indikatorius CSS. O rinkos neefektyvumas, kurį gali apčiuopti dažnai būna išlyginamas milisekundinių robotų.
Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...