Pereiti prie turinio

BREXIT prekyba

Dougan

Rekomenduojami įrašai

Sveiki visi,

pirma prisistatysiu - esu cia naujokas, Ignas. Prekiauju labai nesenai, bet nuo to laiko kai atradau Mykolo video pamokas, prekyba sekasi neblogai labai, tad didelis aciu mano GURU Mykolui.

Na o dabar apie Brexit diena. Idomu kaip kam sekasi prekiauti siandien? Puiki proga gerai uzdirbti ir as jau sluoju pelna kastuvais (santykinai, nes kol kas nedidelem sumom prekiauju, nes dar esu mokymosi stadijoje).

Na idomu isgirsti is kitu kazka ;)

Geros prekybos

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Sveiki visi,

pirma prisistatysiu - esu cia naujokas, Ignas. Prekiauju labai nesenai, bet nuo to laiko kai atradau Mykolo video pamokas, prekyba sekasi neblogai labai, tad didelis aciu mano GURU Mykolui.

Na o dabar apie Brexit diena. Idomu kaip kam sekasi prekiauti siandien? Puiki proga gerai uzdirbti ir as jau sluoju pelna kastuvais (santykinai, nes kol kas nedidelem sumom prekiauju, nes dar esu mokymosi stadijoje).

Na idomu isgirsti is kitu kazka ;)

Geros prekybos

Sveikas naujoke, o mykolo video pamokos tai kokio pobudzio? numesk pora jo linku cia jei nesunku:)

Kalbi apie Brexit Article 50 ?

Nuoroda į komentarą

neina linko imesti video, bet youtube irasius FOREX PREKIAUTOJO PORTALAS bus visi Mykolo video

sie video galima apverte viska aukstyn kojomis man. dauguma perziurejau, o kai kuriuos ziurejau ne viena ir ne du kartus, kad galeciau prisitaikyti sau.

Na o del Article 50, tai aisku buvo galima laukti didelio GBP/USD kritimo ir EUR/GBP kylimo. Tad tik tuo fokusavausi, nuo 10val LT laiku emiau atidaryneti pozicijas. judant priesingai, atidariau dar. Pries pat paskelbima ir jo skelbimo pradzioje GBP/USD smarkiai soko aukstyn o EUR/GBP zemyn. tuo metu atidariau dar poziciju, ir dar... Galiausiai viskas apsisuko ir eina priesinga linkme. is veliausiai atidarytu poziciju jau pasiekiau dideli pelna, kurios atpirko nuostolingas pirmasias, laukiam dedesnio pelno :)

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...