Dougan Paskelbta Kovas 29, 2017 Bendrinti Paskelbta Kovas 29, 2017 Sveiki visi, pirma prisistatysiu - esu cia naujokas, Ignas. Prekiauju labai nesenai, bet nuo to laiko kai atradau Mykolo video pamokas, prekyba sekasi neblogai labai, tad didelis aciu mano GURU Mykolui. Na o dabar apie Brexit diena. Idomu kaip kam sekasi prekiauti siandien? Puiki proga gerai uzdirbti ir as jau sluoju pelna kastuvais (santykinai, nes kol kas nedidelem sumom prekiauju, nes dar esu mokymosi stadijoje). Na idomu isgirsti is kitu kazka ;) Geros prekybos Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
juodas Paskelbta Kovas 29, 2017 Bendrinti Paskelbta Kovas 29, 2017 Sveiki visi, pirma prisistatysiu - esu cia naujokas, Ignas. Prekiauju labai nesenai, bet nuo to laiko kai atradau Mykolo video pamokas, prekyba sekasi neblogai labai, tad didelis aciu mano GURU Mykolui. Na o dabar apie Brexit diena. Idomu kaip kam sekasi prekiauti siandien? Puiki proga gerai uzdirbti ir as jau sluoju pelna kastuvais (santykinai, nes kol kas nedidelem sumom prekiauju, nes dar esu mokymosi stadijoje). Na idomu isgirsti is kitu kazka ;) Geros prekybos Sveikas naujoke, o mykolo video pamokos tai kokio pobudzio? numesk pora jo linku cia jei nesunku:) Kalbi apie Brexit Article 50 ? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Dougan Paskelbta Kovas 29, 2017 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovas 29, 2017 Dar tik pridursiu, kad siandien prekiauju GBP/USD ir EUR/GBP primityviuoju Martingeilo principu. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Dougan Paskelbta Kovas 29, 2017 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovas 29, 2017 neina linko imesti video, bet youtube irasius FOREX PREKIAUTOJO PORTALAS bus visi Mykolo video sie video galima apverte viska aukstyn kojomis man. dauguma perziurejau, o kai kuriuos ziurejau ne viena ir ne du kartus, kad galeciau prisitaikyti sau. Na o del Article 50, tai aisku buvo galima laukti didelio GBP/USD kritimo ir EUR/GBP kylimo. Tad tik tuo fokusavausi, nuo 10val LT laiku emiau atidaryneti pozicijas. judant priesingai, atidariau dar. Pries pat paskelbima ir jo skelbimo pradzioje GBP/USD smarkiai soko aukstyn o EUR/GBP zemyn. tuo metu atidariau dar poziciju, ir dar... Galiausiai viskas apsisuko ir eina priesinga linkme. is veliausiai atidarytu poziciju jau pasiekiau dideli pelna, kurios atpirko nuostolingas pirmasias, laukiam dedesnio pelno :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.