Pereiti prie turinio

Global Financial Traders (GFT Caribbean Ltd.)

Mykolas

Rekomenduojami įrašai

Dėmesio, nesusidėkit su šita kompanija ir nedarykit, kaip darė ši panelė, tai visiškai atviras SCAMAS ir jokiu brokeravimu net nekvepia. Tiesiog vilioja pinigus vidury baltos dienos! Nuo šios kontorėlės nukentėjo viena mūsų skaitytojų, pridedu jos laiško dalį ir mūsų atsakymą.

http://www.gftcaribbean.com

Laba diena,

noriu su Jumis pasikonsultuoti. Esu absoliuti naujokė šioje srityje, atsitiktinai " įkritusi" i Forex. Prieš kelias savaites po pokalbio telefonu pradėjau prekiauti savais pinigais REAL sąskaitoje. Įnešiau 350 Eu, nes tokios sumos reikėjo pradžiai. Skambutis buvo iš Global Financial trading atstovo (vėlliau sužinojau, kad tokie žmonės vadinasi treideriais), Worldwide limited kompanijos. Šiek tiek paprekiavus mano sąskaita (balansas) išaugo iki 1500 eu. Netrukus ji buvo užšaldyta ir treideris paprašė pereiti verifikacijos procesą, o vėliau, kai ji buvo patvirtinta, paprašė pervesti į depozitą dar tokią pačią sumą,. Atlikti hedžiravimo procesą, kad galima būtų  atkonvertuoti užšaldytą sąskaitą.  Kai viskas buvo atlikta grįžau su pinigais į rinką (su papildytu balansu) ir tik pradėjus prekybą iš kart buvo neigiamas depozitas, bet po to vėl pinigai grįžo iki teigiamo ir balansas jau buvo virš  2000 USD. Dalį pinigų treideris pasiūlė susigrąžinti į banko kortelę paliekant maždaug tokią sumą , kuri buvo iki hedžiravimo. Pervedinėjant pinigus padariau klaidą ir brow'serį, paspaudžiau 4 kartus , kas rodė kad suma turėjo būti nurašyta 4kartus. O to padaryti neįmanoma, juolab, kad mano sąskaitoj (balanse) tokių pinigų ir nėra. Treideris pasakė , kad suiro visa prekybos sistema ir vėl reikia procesą kartoti iš naujo :papildyti sąskaitą, t.y. hedžiruoti turimą sumą, atkonvertuoti etc. Žodžiu papildžiau. Bet šiandien treideris vėl pasakė, kad tos sumos nepakanka, nes sistema "išmušta" , kad pervedus sumą man pinigai grįš tiesiai į banko kortelę... Kadangi esu absoliuti, kaip minėjau naujokė šitoje srityje, dabar jaučiuosi kaip musė į barščius įkritusi. Gal galite patarti , ar verta toliau tęsti bendradarbiavimą su šia kompanija, ar tame nėra apgavystės ar tikrai tokia procedūra yra būtina pinigų susigrąžinimui Forex prekyboje? Ačiū labai. Lauksiu atsakymo.

pagarbiai,

Laba diena,

Pirmas ir svarbiausias dalykas - tai žinoti, kad visa FOREX prekyba vyksta per brokerį ir Jūsų patektas kaip suprantu - http://www.gftcaribbean.com nėra brokeris ir net nekvepia brokeravimu. Pateiktas subjektas nėra kontroliuojamas jokios finansų institucijos, todėl yra nepatikimas. Kad ir kaip bebūtų gaila, tačiau ne tokiu principu, kokį Jūs aprašėte vyksta investavimas į prekybines sàskaitas - strategijas. Mano nuomone tai didžiausia apgavystė, kuria stengiamasi „išmelžti“ kiek įmanoma daugiau iš Jūsų asmeninių pinigų. Reikėtų pasistengti išsiimti pinigus (geriausia visus kuriuos turite), nes ši schema labai sudėtinga ir tikėtina parengta taip, kad vis daugiau pinigų būtų įnešama į sąskaitą, kuri greičiausiai net nėra reali ir galutiniame rezultate ne tik kad sudegs, tačiau taps neigiama bei bus reikalaujama iš Jūsų padengimo. Hedžiravimo procesas kaip toks net negali būti, tiesiog Jus vilioja gerais rezultatais ir stengiasi išpešti dar daugiau pinigų, nes net ir užšaldytos sąskaitos metu nereikalautų papildomų pinigų, o tiesiog Jus mėgina paveikti psichologiškai. Asmeniškai manau, kad jie pavogė Jūsų asmeninius duomenis ir gali panaudoti prieš Jus, todėl išlikite budri. Gaila, kad nepasidomėjote kiek ankščiau, tikrai būtumę rekomendavę neprasidėti su šia "forex virtuvės" kontorėle.

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Kaip naujokai isvis randa tokiu kontoru? Juk visuose LT puslapiuose apie Forex yra pilna brokeriu reklamu, yra kai kurie populiariausi. O cia kazkokie negirdeti nematyti, kaip visiskai zaliam, tai dar nemazom sumom sudejo pinigus:)
Nuoroda į komentarą

• 3 mėnesiais vėliau...

Taip tikrai. Įtraukiamas į sukčių sąrašus, tai brokeris, kuriame pagal turimus LB duomenis vartotojai prarado savo lėšas.

Nuoroda į LB straipsnį : https://www.lb.lt/lt/naujienos/lietuvos-bankas-ispeja-siulydami-pelningai-investuoti-sukciai-vilioja-pinigus

Kadangi po atnaujinimų LB tinklapyje dažnai nuorodos panaikinamos, pridedu ir momentinę straipsnio nuotrauką su laiko atspaudu.

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...