Pereiti prie turinio

3 Candles Strategijos Robotas

Dougan

Rekomenduojami įrašai

Taigi, kaip minejau, kadangi man visai patinka si strategija ir sekmingai sekasi ja panaudoti, pastebejau, kad prekiaujant pvz 15min intervaluose, ar 30 min intervaluose per keleta valiutu poru, nespeji visko laiku suziureti, o jei signalai formuojasi net ant keliu poru, nespeji laiku atidaryti poziciju pagal taisykles, todel paprasiau kad man sukurtu robota. 50 USD ir robotas kiseneje. Gal kam tai atrodys pinigu svaistymas, bet gal ateiti pavyks pridejus kokiu nors dar kriteriju istobulinti ji (su programuotoju palaikomas rysys).

Taigi, imkit, bandykit, vertinkit.

Jis nera pilnai automatinis manyciau, o leisti ant testerio nera tikslo, nes testeris ziures ir zvakes nakties metu ir panasiai, o si strategija geriausiai veikia Londono/USA prekybos laiku (jei prekiaujant 15min, 30min, 1H). As ji testavau gyvai, ir tikrai likau patenkintas tuo, kada pozicijas jis atidaro, arba kada neatidaro (jei Stochastic neatitinka, arba antroji zvake yra <25% uz pirmaja, arba susiformavo pin baras)

SL isstato teisingai, nors realiai atstumas nuo zemesniausio/auksciausio 2 zvakes tasko gal turetu per keleta pipsu toliau stoveti. kas del TP - galima nustatyti fiksuota, bet as si robota skaitau labiau pusiau automatiniu, todel TP as nestatau. man jis labiau pagalbininkas stebint viska ir atidarant pozicijas. Jei kam nors noresis kad TP/SL automatiskai butu paimamas po 3 zvakes uzdarymo, galiu paprasyti inesti toki pataisyma.

Zodziu, bandykit, vertinkit, jei turesit pastabu, ar dar papildomu kriteriju ka butu galima dadeti i ji - duokit zinot ;)

EAforIgnas.ex4

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Nevisai. Atidarymo taisykles pvz: Jei po buliu, susidare dvi meskos, ir stochastico pagrindine linija zemiau signalines, tai po antros tokios zvakes atidaro pardavimo orderi. o jei po meskos dvi buliu susidare, ir stochastico pagrindine linija virs signlaines - tada po antros zvakes atsidaro pirkima.
Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

• 1 mėnesiu vėliau...

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...