Pereiti prie turinio

Binariniai opcionai

Petsurasu58

Rekomenduojami įrašai

• 1 mėnesiu vėliau...

Ne kokia man sita strategija. Tas pats kas ruletej raudona juoda statyt. ir neatspejus vis divigubint statyma :D Kol sudega depas :D

As tai su m1 grafiku, mt4 platformoj isijunges prekiauju binary options. I diena 10 svaru padarau ir sisjungiu :)

Gan gerai sekasi. As manau kas dien paukojus 5 min uzdirpt 10 svaru nera blogai :)

Beje gal kas zino demo kur galim binary uzsiiminet?

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

As Alpari prekiauju. Normaliai viskas ten su tuo judejimu man taip nebuna kad paskutinem sekundem i minusa nueina. O seip tai prekiauju ziuredamas i m1 grafika mt4 terminale. Ir laukiu signalo kada galima pirkt ar parduot, Seip paziuriu i didesni grafika pvz h1 kad pamatyt kur trendas vyksta t.y krenta ar kyla kaina ir pagal tai ir prekiauju. jei trendas zemyn tai tik sell darau. o jei i virsu tai tik buy. Nera taip ir sunku. As dar aisku nesu labai jau kietas tame reikale, bet sis tas jau gaunasi. Todel ir klausiau demo sask kad iseitu pasitreniruot ir atidirbt ta visa sistema. :)
Nuoroda į komentarą

• 6 mėnesiais vėliau...

Sveiki,

Ar dar yra kas prekiauja binariniais opcijonais? ar as vienas tik? :D

Tai va po pertraukos su binariniais opcijonais sugalvojau rimciau uzsiimti tuo. Taigi paemiau as ta indikatoriu kur Mykolas idejas. Ir galiu pasakyt kad veikia jis puikiai. Zinoma kiekvieno signalo neemiau, buvo ir nesamoniu ismano puse toks kaip pvz sumos kelimas norint atsilost arba gopsumas ( nieko naujo). Bet 2 val rezultatas +78eur. O tas nera blogai :)

Taigi bandysiu as toliau israst dvirati ir ziuresim kaip man pasiseks :) Bet manau pasiseks, tik reikia kapitalo valdyma priziuret ir bus viskas tvarkoj :D

o cia pdf failas jei kam idomu. Orderiu sarasas sios dienos.

TradeActionsReport.pdf

Nuoroda į komentarą

Sveiki,

Tai va po pertraukos su binariniais opcijonais sugalvojau rimciau uzsiimti tuo. Taigi paemiau as ta indikatoriu kur Mykolas idejas. Ir galiu pasakyt kad veikia jis puikiai. Zinoma kiekvieno signalo neemiau, buvo ir nesamoniu ismano puse toks kaip pvz sumos kelimas norint atsilost arba gopsumas ( nieko naujo). Bet 2 val rezultatas +78eur. O tas nera blogai :)

Taigi bandysiu as toliau israst dvirati ir ziuresim kaip man pasiseks :) Bet manau pasiseks, tik reikia kapitalo valdyma priziuret ir bus viskas tvarkoj :D

kokem laiko intervale prekiauji? :)

Nuoroda į komentarą

• 2 mėnesiais vėliau...
  • 7 mėnesiais vėliau...

Sveiki,

Nuoroda į komentarą

• 5 mėnesiais vėliau...
Prekiauju Binariniuose opcionuose porą mėnesių. Visai neblogai sekasi, bet naudoju tik vieną strategiją - RSI ir BBL. Esu visiškas naujokas realybėje. Taikiausi porą metų, kol pasiryžau. Man Binariniai opcionai yra patogesni nei FOREX prekyba. Tik laiko atima ir, žinoma, reikia turėti depozitą, kuris pakeltų kokius 5 žingsnius... Bet FOREX sistemoje STOP LOSS/TAKE profit irgi reikalauja depozito. Tik tiek, kad nebus praradimo, jeigu žioplai atsistojai... :)
Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...