Mykolas Paskelbta Sausis 22, 2019 Bendrinti Paskelbta Sausis 22, 2019 Šiandien gavau laišką iš moters, kurią mikliai sumaustė aferistai, kurie skambina telefonu ir siūlo aukso kalnus investuojant/prekiaujant. Gaila, ji neparašė kokia čia kontora, bet čia manau nėra labai svarbu, jų pavadinimų šimtai... Schema labai paprasta - užkabina žmogų nuo mažų sumų (150 eur), ji neva "prekiauja biržoje" jiems padedant, o jie jai rodo "stulbinančius jos rezultatus", kaip neva didėja jos sąskaita (kuri tikrai yra nereali). Paskui, kai suma pasidaro nemenka ir moteriškė sugalvoja nusiimti pinigus, jai pudrina smegenis, kad "del finansinio portfelio palūkanų padidejimo" jų nusiimti kol kas negalima, o reikia įnešti dar daugiau pinigų... Tokiu būdu klientas yra "melžiamas", kol neatsisveikina su visomis savo santaupomis, butais ir pan. Būkite atsargūs... Čia jos laiškas: sveiki,norejau jūsų paklausti patarimo, atrodo ,kad papuoliau i aklavietę. ,jei tai būtu galima pasakyti. noredama priisidurti pinigelių man buvo pasiūlyta prekyba valiutomis finansineje biržos platformoje. atrodo vaikinas nusimanė ir atrodo sekmingai sekesi mums uždirbti, pradejom nuo 150 eu, išaugo ir išaugo iki padorios sumos,investavau ir savo ir skolintų pinigelių ...taip patarta vaikino , kuris padejo tai uždirbti, suma augo o as tik įrašydavau i eilutes . ką pasakydavo ir matydavau , kaip balansas mano kyla . tai krenta. nustadydavau iki tam tikros rybos ir sustodavo pats. tai trukdavo nuo 15 iki45 min ar ilgiau. bet ne daugiau valandos/ , mano klaida ko gero buvo ta ,kad laiku nenusemiau pinigelių. paskutinis sandoris ar pozicija viska ir sugadino ,jei taip galima sakyti, todel ,kad buvo pelningiausias, ir man pasake , kad skubiai uzdaryčiau pozicija ar sandori ir bandyčiau išimti pinigus jei spesiu,,,,,kadangi praktikos tam neturiu, telefonu pasake kaip tai turiu padaryti ir buvo pasakyta greitai ....hmmm deja taip ir nesupratau esmes. gavau i emailį laiška , kad negaliu nusimti pinigų , del palūkanų padidejimo mano finansiniam portfeliui. ir buvo gautas i emailį pranešimas ,kad laikinai negali pervesti pinigelius del finansinio portfelio palūkanų padidejimo. ir aš turiu padengti tą skirtumą, kadangi suma šoktelejo kitu atveju nurašys pati sistema i arbitražą...Ваши деньги не кто не спишет , просто система отправит их на орбираж из за того что у Вас не завершена торговая система,,,,,, kadangi pinigeliu daugiau jau neturiu, vienintelis budas ikeisti nekilnojamą turtą ty butą,o pasiskolint tp jau ner iš ko , kad ir su gerais procentais,noriu paklausti ar tai ir yra depozito sudeginimas???jei aš matau dar savo saskatje real tuos pinigelius ir nieko negaliu daryti tol kol nepapildziau tų užaugusiu ar šoktelejusių palukanų, ir vaikinai šaukia , kad jei nepadarysiu to viską prarasiu nes tai daro automatizuotai... o kai pasipyldysiu is karto galiu viska persivesti , nieko nesuprantu ar tai ir yra depozito deginimas samonigas uzkelti kainas?????gal jus ir juokiates iš manęs kvailos motereles panorusios šiek tiek pagerint materealinę padetį, manau jums juokinga , ta mano situcija, bet man jau ne iki juokų, nes norejau nuoširdžiai padet sūnui ,kuris neteko darbo del sunkios autoimunines ligos/ vienu žodžiu prisifantazavo moterele tik žiauriai jaučiuosi. , nesuprantų , kas pastumejo neatsakingai pasiielgti. noriu paklausti ar kam nors teko su tuo susidurti ar tai ir yra depozito deginimas. ar tai kokia nors apgaule ar tai ta vienintele galimybe , man tikrai geda , kad i jus kreipiuosi. bet gal kas buvo panašioje situacijoje , kad patartų,tikuosi jūsų supratimo ir atsakymo . o jei ir nusikvatosites iš mano kvailumo ar naivumo , nesupyksiu, prekyba valiutomomis vyko doleris su zlotais arba mekskiečių pesais. kurie beje ir buvo pelningiausi, ačiū supratimą ir iš karto dekoju už bet kokį atsakymą. pagarbiai Jums Lidija. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Doni Paskelbta Sausis 22, 2019 Bendrinti Paskelbta Sausis 22, 2019 Labai tipiškas braižas. Man viename susitikime pagyvenusi moteris irgi pasakojo praktiškai identišką situaciją. Suma buvo tikrai nemaža, iš viso 3000 eurų. Jos atveju buvo mėginimai kreiptis net į LB, tačiau norimo rezultato (pinigų gražinimo) taip ir nepasiekė tik tiek supratau tą versliuką prispaudė. Nu tai susikurs naują kontorėlę ir toliau ieškos ką apgauvus. Šaltųjų skambučių sulaukiu ir pats kartais, tiesa užtenka pasakyti keletą frazių ir vadybininkas supranta, kad apsukti nepavyks. Nors atrodo čia tikrai niekas neprikalbins paskambinęs telefonu įsinešti pinigų tam kad dar daugiau uždirbtum, bet jie tai daro sėkmingai, nes yra savo srities (psichologijos) profai, todėl tik pamatę mažiausią galimybę išgauti naudos, būtinai taip ir pasielgs. O skambina tikrai ne bet kam, greičiausiai kažkada buvo sukurta anketa (žmogus savarankiškai ar per reklamą buvo susidomėjęs vienu ar kitu investiciniu produktu pas brokerį ar tiesiog „brokerinę virtuvę“) tuomet ta įmonė turėdama asmeninius duomenis, kurie jų atžvilgiu jau „išgręžti“ klientai, juos parduota kitoms kontoroms taip ir sukasi ratas. Mano manymu pati pažeidžiamiausia grupė žmonių – tik ką susipažinusių su rinka, nes žmogus apie tai visiškai negirdėjęs tikrai nemanau ar susigundys, o tik ką pradedantis jau supranta, kad čia tikrai galima užsidirbti, todėl jį lengviau apgauti pristatinėjant vienokią ar kitokią aferos schemą. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 23, 2019 Autorius Bendrinti Paskelbta Sausis 23, 2019 Tikrai taip, Donatai. Jie žaidžia grynai per psichologiją, kai rodo nenusimanančiam žmogui, kaip auga jo "investicijos". Pikta, bet toks žmogus nelabai gali kur kreiptis, nes pas juos viskas sutvarkyta tokiu būdu, kad žmogus viską darė pats, tai yra prisiėmė sau rizikas. Bylinėtis aišku galima, bet baudžiamojon atsakomybėm juos vargu ar patrauksi. Tai max ką gali institucijos, tai uždaryti tokias kontoras, bet jos vėl atsidaro... Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Audrius Paskelbta Vasaris 19, 2019 Bendrinti Paskelbta Vasaris 19, 2019 nekelkit tiem locham,skambineja i savaite po 3 kartus,nesuprantu kaip pasimauna,neitiketina Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Audrius Paskelbta Vasaris 19, 2019 Bendrinti Paskelbta Vasaris 19, 2019 makingmoney :)) :)) :)) :)) :)) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Audrius Paskelbta Vasaris 19, 2019 Bendrinti Paskelbta Vasaris 19, 2019 patys kalti,ka be pridursi,uz gopsuma reikia susimoket visada,roziu ziedlapiais barstyta forexsai ir tt... =^-^= Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.