gedziris Paskelbta Vasaris 12, 2019 Bendrinti Paskelbta Vasaris 12, 2019 neveikia trys sokejai su forex setka robotai, myfxbook sandoriai atsidaro ziurejau o pas mane terminale jie isijungia su sauktuku.. isikeliau builda 1090, bet nieko.. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 12, 2019 Bendrinti Paskelbta Vasaris 12, 2019 Pažiūrėjau, pas mane Trys sokejai veikia normaliai, šiandien atidarinėjo sandorius, buildas 1170, tik myfxbook pastriges buvo, bet dabar žiūriu viskas veikia. Setka irgi veikia. width=675 height=219https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/forexprekiautojoportalas.lt/trio+dancer.png[/img] Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
JDFx Paskelbta Kovas 13, 2019 Bendrinti Paskelbta Kovas 13, 2019 Sveiki, siandien pastebejau kad ir man nebeveikia. Cia gal del vps tiekejo? Gal turesit ka patart? Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
JDFx Paskelbta Kovas 14, 2019 Bendrinti Paskelbta Kovas 14, 2019 Susisiekiau su VPS supportu ir greitai sutvarke:) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.