kersulis Paskelbta Balandis 30, 2020 Bendrinti Paskelbta Balandis 30, 2020 Sveiki, investavime esu visiškas naujokas. Tiesiog kai prasidėjo korona virusas pamačiau, kad labai smarkiai krito kai kurių akcijų kainos. Nusprendžiau pabandyti investuoti nedidelę sumą pinigų, nes jau seniai apie tai galvojau. Kadangi taip ir neprisiruošiau atsidaryti jokios normalios investavimo platformos paskyros, tad pirma po ranka pasitaikiusi buvo revolut siūloma. Ten 5 pirkimai/pardavimai per mėnesį yra nemokami, tai man, kaip pasibandymui - pats tas. Bet sakykit, jei kas esate bandę, ar verta dėmesio ta revolut platforma investavimui? Ir kitas klausimas (turbūt kur kas svarbesnis) - ar mano ėjimas buvo teisingas šiuo atveju? Pirkti akcijas tada, kai jos kone yra kone žemiausiame taške per 3-5 metų laikotarpį? Ačiū Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Doni Paskelbta Gegužė 2, 2020 Bendrinti Paskelbta Gegužė 2, 2020 Sveikas, Priklauso nuo to, kokiam laikotarpiui planuoji pirkti ir ką pirkti, ar konkrečios vienos įmonės, ar indeksą. Aktyviai prekybai su didesnėmis sumomis (25K+ $) interactive brokers tikriausiai geriausi, bet jie netinkami ilgalaikiui investavimui. Nemažai kas naudojasi Degiro, bet jis sunkiai pasiekiamas ir tam reikia vokiškos sąskaitos.. Galima pirkti ir tarkim iš Swedbank sumokėt teks nemažai komisijos, bet galėsi būti ramus dėl savo investicijų saugumo. O Revolut, aš nesu bandęs, bet atsiliepimai geri ir tvarkingai išmoka dividendus.. Kas liečia pirkimą akcijų ir laikotarpį, tai jeigu planuoji laikyti 20-30m.+ Didelio skirtumo nėra. Tikrai neatrasiu, bet esu skaitęs, kad gaudymas dugnų istoriškai nepasiteisino, bet jeigu pačiam neramu, nėra bloga idėja palaukti 1,5 metų po recesijos pabaigos. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
kersulis Paskelbta Gegužė 18, 2020 Autorius Bendrinti Paskelbta Gegužė 18, 2020 Ačiū už atsakymą. Planuoju laikyti bent jau 10-15 metų. O investuoti kol kas Revolut platformoje galima tik į pavienes akcijas, o į indeksus ne (arba aš nemoku ieškot :D ) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.