vytautas59055 Paskelbta Lapkritis 24, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 24, 2013 Kas prekiavę pas šį brokerį? Kokie pliusai, minusai? Mano pastebėjimai: kimba per naujienas ir šiaip būna pakibimų. Ne visada laiku atsidaro prekyba, negalima braižyti palaikymo-pasipriešinimo lygių, iš vis jokių lygių braižyti negalima. Bet tai pirmas mano išbandytas brokeris ir kažkodėl jis man patinka. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 25, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 25, 2013 O jis MT4 palaiko ar ten sava platforma? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
vytautas59055 Paskelbta Lapkritis 25, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 25, 2013 Sava platforma. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svečias Optimas Paskelbta Lapkritis 28, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 28, 2013 Na, minusai, tai tokie kaip ir pats išvardinai, pats prekiauju per juos, bet naudoju kito kito brokerio platforma. (MT4). Pakibimai būna kartais ir man per svarbias naujienas, o šiaip nesiskundžiu. Žinoma neaišku kaip būtų su didesnių sumų nusiėmimų ;D Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
vytautas59055 Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Tai kaip suprantu prekiauji per Plus500 ir papildomai naudoji dar kito brokerio platformą? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svečias Optimas Paskelbta Lapkritis 30, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 30, 2013 Taip, nes kas liečia techninę analizę, tai plus500 platforma tam nelabai tikus, aišku kiekvienam savo.... :) Ir dar nepatinka, kad valiutose pas tą plus500 neigiamos palūkanos ant long ir short. Po Naujųjų metų reiks gal pasikeist brokerį :D Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mendozo Paskelbta Rugpjūtis 11, 2015 Bendrinti Paskelbta Rugpjūtis 11, 2015 Man jie neaiškųs. Agresyviai reklamuojasi. Niekur nėra jų koordinačių. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.