Asavis Paskelbta Kovo 1 Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Niekaip nepavksta pervesti lesas is savo mastercard banko korteles i Alpari laikina saskaita, kad galeciau investuoti i PAMM saskaitas. Gal kas nors galite patarti. Dekoju. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 1 Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Niekaip nepavksta pervesti lesas is savo mastercard banko korteles i Alpari laikina saskaita, kad galeciau investuoti i PAMM saskaitas. Gal kas nors galite patarti. Dekoju. O kodėl nepavyksta? Alpari sąskaitą turi? Parašyk jiems į suportą. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Asavis Paskelbta Kovo 1 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Mano paskyroje my Alpari, panaikino visa/mastercard ,kaip lesu pervedimo buda, paliko tik kazkokias nezinomas finansines platformas, netgi Skrill nera. Rasiau as jiems ,kad nepavyksta, taciau konkretaus atsakymo negavau, patare pakeisti narsykle, nepadejo. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 1 Bendrinti Paskelbta Kovo 1 O nebandei per VPN? Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Asavis Paskelbta Kovo 1 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Dar ne. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 1 Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Pabandyk per VPN, gal dėl to, kad iš Lietuvos ir blokuoja. Aš naudoju Browsec VPN. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 1 Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Dar yra vienas variantas - Alpari turi Webmoney, tai galima per keityklą (pvz. šitą https://www.bestchange.ru/) iš Matercard įsinešti į Webmoney, o tada iš Webmoney į Alpari. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Asavis Paskelbta Kovo 1 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 1 Dekoju uz bendravima ir patarimus, pabandysiu. Grazaus vakaro. 1 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Asavis Paskelbta Kovo 2 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 2 Sveiki, gavau toki atsakyma is Alpary: In accordance with regulatory requirements, residents of Lithuania are not permitted to open account in Alpari. Unfortunately, our company cannot accept your documents and complete the registration process. Kazin tai taikoma personaliai ar tai bus taikoma visiems Lietuvos pilieciams. 1 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 2 Bendrinti Paskelbta Kovo 2 Sveiki, gavau toki atsakyma is Alpary: In accordance with regulatory requirements, residents of Lithuania are not permitted to open account in Alpari. Unfortunately, our company cannot accept your documents and complete the registration process. Kazin tai taikoma personaliai ar tai bus taikoma visiems Lietuvos pilieciams. Matyt, visiems, kurie atsidaro naujas sąskaitas. Bet man įdomu, ar kas bandė su VPN? Gal kažkaip apeit galima.. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Asavis Paskelbta Kovo 2 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 2 Dabar jau istryne ir mano paskyra, negaliu net prisijungti senais duomenimis. Mano paskyra buvo registruota dar 2021m. pradzioje, tik veiklos negalejau vykdyti, nes niekaip nepavykdavo pesivesti lesas i laikina saskaita. Bandysiu per VPN. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Asavis Paskelbta Kovo 2 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 2 Truputi suklydau , paskyra registruota 2022m. pradzioje. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 2 Bendrinti Paskelbta Kovo 2 Dabar jau istryne ir mano paskyra, negaliu net prisijungti senais duomenimis. Mano paskyra buvo registruota dar 2021m. pradzioje, tik veiklos negalejau vykdyti, nes niekaip nepavykdavo pesivesti lesas i laikina saskaita. Bandysiu per VPN. Jo, būtum įnešęs, negalėtų ištrinti. Kai tuščia, tai ir ištrynė. Gaila. Manau ir VPN nepadės, jie vis tiek dokumentus tikrins. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.