Pereiti prie turinio

Lesu pervedimas i Alpari laikina saskaita

Asavis

Rekomenduojami įrašai

Niekaip nepavksta pervesti lesas is savo mastercard banko korteles i Alpari laikina saskaita, kad galeciau investuoti i PAMM saskaitas.

Gal kas nors galite patarti. Dekoju.

O kodėl nepavyksta? Alpari sąskaitą turi? Parašyk jiems į suportą.

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Mano paskyroje my Alpari,  panaikino visa/mastercard ,kaip lesu pervedimo buda, paliko tik kazkokias nezinomas finansines platformas, netgi Skrill nera. Rasiau as jiems ,kad nepavyksta, taciau konkretaus atsakymo negavau, patare pakeisti narsykle, nepadejo.

Nuoroda į komentarą

Sveiki, gavau toki atsakyma is Alpary: In accordance with regulatory requirements, residents of Lithuania are not permitted to open account in Alpari. Unfortunately, our company cannot accept your documents and complete the registration process. Kazin tai taikoma personaliai ar tai bus taikoma visiems Lietuvos pilieciams.

• Dėkui 1
Nuoroda į komentarą

Sveiki, gavau toki atsakyma is Alpary: In accordance with regulatory requirements, residents of Lithuania are not permitted to open account in Alpari. Unfortunately, our company cannot accept your documents and complete the registration process. Kazin tai taikoma personaliai ar tai bus taikoma visiems Lietuvos pilieciams.

Matyt, visiems, kurie atsidaro naujas sąskaitas. Bet man įdomu, ar kas bandė su VPN? Gal kažkaip apeit galima..

Nuoroda į komentarą

Dabar jau istryne ir mano paskyra, negaliu net prisijungti senais duomenimis. Mano paskyra buvo registruota dar 2021m. pradzioje, tik veiklos negalejau vykdyti, nes niekaip nepavykdavo pesivesti lesas i laikina saskaita. Bandysiu per VPN.

Nuoroda į komentarą

Dabar jau istryne ir mano paskyra, negaliu net prisijungti senais duomenimis. Mano paskyra buvo registruota dar 2021m. pradzioje, tik veiklos negalejau vykdyti, nes niekaip nepavykdavo pesivesti lesas i laikina saskaita. Bandysiu per VPN.

Jo, būtum įnešęs, negalėtų ištrinti. Kai tuščia, tai ir ištrynė. Gaila. 

Manau ir VPN nepadės, jie vis tiek dokumentus tikrins. 

Nuoroda į komentarą

Prisijunkite prie pokalbio

Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.

Svečias
Atsakyti į šią temą...

×   Įkelta kaip turtingas tekstas.   Vietoj to įklijuokite kaip paprastą tekstą

Leidžiama naudoti tik 75 šypsenėles.

×   Jūsų nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Vietoj to rodyti kaip nuorodą

×   Jūsų ankstesnis turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Paveikslėlių tiesiogiai įklijuoti negalima. Įkelkite arba įterpkite paveikslėlius iš URL adreso.

• Sukurti naują...