Evaldas Paskelbta Lapkritis 26, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 26, 2013 Sugalvojau temelę, kurioje būtų galima aptarinėti valiutų poras. T.y reikšti nuomonę apie galima tam tikros poros judėjimą, patarti, aklausti kitų nuomnės :) Sukuriau šia temą, nes man pačiam įdomu paklaust ką jūs manotę apie gbp/jpy kainos judėjimą. Jeigu kas nors šia pora prekiaujate? Nes vakar susidarė pinbaras, kuris mano manimu davė ženklą galimam kainos kritimui :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 26, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 26, 2013 Pin baras neblogas, bet jis neturi jokios atramos, be to jis prieš trendą. Gali būti korekcija iki anksčiau pramušto lygio 161,696, o paskui trendo į viršų tęsinys. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Lapkritis 26, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 26, 2013 Na jo tas pinbaras ir man sukele dvejones, del to kad nera atramos... paziuresim kaip bus. As padariau vakar short ir kaip tik tp mano ir yra ta pramusta pasipriesinimo zona. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.