Pereiti prie turinio

Kokia strategija vakarui?

Jurgen799

Rekomenduojami įrašai

As ir turiu galimybe plekiauti tik vakarais. Tai mano strategija butu price action, D1 grafike. Atidarau sandorius atidetais orderiais. Ir gana neblogai sekasi. Daug geriau asmeniskai man, nei dienos metu. Psichologija kitaip veikia ir neuzdarineji orderiu anksciau laiko. :)
Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Jei jau rašomas konkretus laikas, nuo kada norima pradėti prekiauti, tai matyt yra ir konkretus laikas iki kada ta prekyba turėtų būti vykdoma? Ar čia tik svarbu atsidaryti pozicijas tokiu laiku? Ar yra koks planas kokiam intervale planuojama prekiauti, kokia pora? Kažkaip ne taip formuluojamas klausimas man atrodo, bet juk nėra nieko paprasčiau: pasirenki valiutų porą, laiko intervalą, užsidedi Bolingerį nuo apatinio perki, ties viršutiniu parduodi, ir atvirkščiai.
Nuoroda į komentarą

Kokia strategija geriausia pasirinkti vakarui mazdaug nuo 18-19 val? ar is vis verta kazka bandyt?

Taip, tie kurie turi darba ar šiaip užsiėmę, geriausiai prekiauti D1 grafikuose, gali pabandyti pvz. strategija Valdytojas

Kai prisiruošiu, parengsiu video apie strategija, kur prekyba užims 15 min. per savaite :)

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...