Jurgen799 Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Kokia strategija geriausia pasirinkti vakarui mazdaug nuo 18-19 val? ar is vis verta kazka bandyt? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 27, 2013 As ir turiu galimybe plekiauti tik vakarais. Tai mano strategija butu price action, D1 grafike. Atidarau sandorius atidetais orderiais. Ir gana neblogai sekasi. Daug geriau asmeniskai man, nei dienos metu. Psichologija kitaip veikia ir neuzdarineji orderiu anksciau laiko. :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
vytautas59055 Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Jei jau rašomas konkretus laikas, nuo kada norima pradėti prekiauti, tai matyt yra ir konkretus laikas iki kada ta prekyba turėtų būti vykdoma? Ar čia tik svarbu atsidaryti pozicijas tokiu laiku? Ar yra koks planas kokiam intervale planuojama prekiauti, kokia pora? Kažkaip ne taip formuluojamas klausimas man atrodo, bet juk nėra nieko paprasčiau: pasirenki valiutų porą, laiko intervalą, užsidedi Bolingerį nuo apatinio perki, ties viršutiniu parduodi, ir atvirkščiai. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 27, 2013 Kokia strategija geriausia pasirinkti vakarui mazdaug nuo 18-19 val? ar is vis verta kazka bandyt? Taip, tie kurie turi darba ar šiaip užsiėmę, geriausiai prekiauti D1 grafikuose, gali pabandyti pvz. strategija Valdytojas Kai prisiruošiu, parengsiu video apie strategija, kur prekyba užims 15 min. per savaite :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Jurgen799 Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Apie valdytojo strategija jau buvo komentaras po straipsniu, kad reikia laukt dienines zvakes uzsidarymo, tai ji netinka, kai reikia ryte vel keltis ir neveluot i darba :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.