Svajelis Paskelbta Kovo 13 Bendrinti Paskelbta Kovo 13 Siūlau diskutuoti apie einamą prekybą. Tartis dėl sandorių atidarymo, uždarymo ar laikymo toliau. Manau būtų galima čia dalintis įžvalgomis, apie kainos judėjimo kryptį. 1 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 13 Bendrinti Paskelbta Kovo 13 Sveiki! Gera tema! Iš paskutinių greitų sandorių - aš GEPą uždarinėjau EURUSD, kuris beje, dabar tik užsidarinėja. Su nedideliu SL, 4 sandoriai, +49 punktai. 1 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svajelis Paskelbta Kovo 13 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 13 Šiuo metu aš taip, tikiuosi uždaryti Gep'ą. 1 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Svajelis Paskelbta Kovo 13 Autorius Bendrinti Paskelbta Kovo 13 Kokie pamastymai apie AUD/USD ir NZD/USD? Kažin ar sugrįš į trendo pusę. Ar čia jau galimas pasikeitimas. Galvoju palaukti, ir paieškoti pardavimo vietų. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 13 Bendrinti Paskelbta Kovo 13 Kokie pamastymai apie AUD/USD ir NZD/USD? Kažin ar sugrįš į trendo pusę. Ar čia jau galimas pasikeitimas. Galvoju palaukti, ir paieškoti pardavimo vietų. SU AUDUSD H1 išėjimas iš klasikinio fleto, greičiausiai formuojasi kylantis trendas. SU NZDUSD klasikinis kylantis trendas - puiki trendinė linija. Aš nepardavinėčiau šiuo atveju. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Kovo 21 Bendrinti Paskelbta Kovo 21 Pirkimas EURJPY pagal Pin-barą, pozicija pervesta į BE. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.