Pereiti prie turinio

Juokingi ir motyvuojantys video

Mykolas

Rekomenduojami įrašai

• 1 mėnesiu vėliau...
  • 2 savaitėmis vėliau...
  • 2 metais vėliau...
Cia panasiai kaip man skambino is trade24 ir bande ikalbet kad inesciau pinigus. Ir man aiskino, kad bus tas ir tas ta ir ta pirk, nes taip bus. O kitas buvo tai sako ziurek aud/jpy 84proc traderiu perka. Reikia cia pirkt. :D As sakau , bet trendas tai zemyn, jokiu ce pirkimu nebus, plius buvo tuo metu pasipriesinima testavo. O jis man vistiek aiskina kad visi perka tau irgi reikia, o aud/jpy pyst ir nuejo zemyn :D
Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Cia panasiai kaip man skambino is trade24 ir bande ikalbet kad inesciau pinigus. Ir man aiskino, kad bus tas ir tas ta ir ta pirk, nes taip bus. O kitas buvo tai sako ziurek aud/jpy 84proc traderiu perka. Reikia cia pirkt. :D As sakau , bet trendas tai zemyn, jokiu ce pirkimu nebus, plius buvo tuo metu pasipriesinima testavo. O jis man vistiek aiskina kad visi perka tau irgi reikia, o aud/jpy pyst ir nuejo zemyn :D

aq

Žiūrėk yra ir geroji puse, sakykim tai buvo tau signalas! Kita karta kai vėl paskambins daryk viską atvirkščiai ir galėsi džiaugtis pelnu,,,  =))

Nuoroda į komentarą

aq

Žiūrėk yra ir geroji puse, sakykim tai buvo tau signalas! Kita karta kai vėl paskambins daryk viską atvirkščiai ir galėsi džiaugtis pelnu,,,  =))

Reiks pabandyt :D

Nuoroda į komentarą

• 6 metais vėliau...

Prisijunkite prie pokalbio

Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.

Svečias
Atsakyti į šią temą...

×   Įkelta kaip turtingas tekstas.   Vietoj to įklijuokite kaip paprastą tekstą

Leidžiama naudoti tik 75 šypsenėles.

×   Jūsų nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Vietoj to rodyti kaip nuorodą

×   Jūsų ankstesnis turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Paveikslėlių tiesiogiai įklijuoti negalima. Įkelkite arba įterpkite paveikslėlius iš URL adreso.

• Sukurti naują...