Mykolas Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Motyvacijai :) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Motyvacijai :) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Autorius Bendrinti Paskelbta Lapkritis 29, 2013 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 3, 2014 Autorius Bendrinti Paskelbta Sausis 3, 2014 NEREALUS ;D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
mantelis Paskelbta Sausis 8, 2014 Bendrinti Paskelbta Sausis 8, 2014 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
vytautas59055 Paskelbta Sausis 8, 2014 Bendrinti Paskelbta Sausis 8, 2014 PUIKIAI ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Gytis Paskelbta Sausis 21, 2014 Bendrinti Paskelbta Sausis 21, 2014 Paskutiniai du video tai pakele nuotaika stipriai ;D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
mantelis Paskelbta Balandis 28, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 28, 2016 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomasis Paskelbta Balandis 28, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 28, 2016 =)) geras Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Balandis 28, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 28, 2016 Cia panasiai kaip man skambino is trade24 ir bande ikalbet kad inesciau pinigus. Ir man aiskino, kad bus tas ir tas ta ir ta pirk, nes taip bus. O kitas buvo tai sako ziurek aud/jpy 84proc traderiu perka. Reikia cia pirkt. :D As sakau , bet trendas tai zemyn, jokiu ce pirkimu nebus, plius buvo tuo metu pasipriesinima testavo. O jis man vistiek aiskina kad visi perka tau irgi reikia, o aud/jpy pyst ir nuejo zemyn :D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomasis Paskelbta Balandis 29, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 29, 2016 Cia panasiai kaip man skambino is trade24 ir bande ikalbet kad inesciau pinigus. Ir man aiskino, kad bus tas ir tas ta ir ta pirk, nes taip bus. O kitas buvo tai sako ziurek aud/jpy 84proc traderiu perka. Reikia cia pirkt. :D As sakau , bet trendas tai zemyn, jokiu ce pirkimu nebus, plius buvo tuo metu pasipriesinima testavo. O jis man vistiek aiskina kad visi perka tau irgi reikia, o aud/jpy pyst ir nuejo zemyn :D aq Žiūrėk yra ir geroji puse, sakykim tai buvo tau signalas! Kita karta kai vėl paskambins daryk viską atvirkščiai ir galėsi džiaugtis pelnu,,, =)) Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Evaldas Paskelbta Balandis 29, 2016 Bendrinti Paskelbta Balandis 29, 2016 Cia panasiai kaip man skambino is trade24 ir bande ikalbet kad inesciau pinigus. Ir man aiskino, kad bus tas ir tas ta ir ta pirk, nes taip bus. O kitas buvo tai sako ziurek aud/jpy 84proc traderiu perka. Reikia cia pirkt. :D As sakau , bet trendas tai zemyn, jokiu ce pirkimu nebus, plius buvo tuo metu pasipriesinima testavo. O jis man vistiek aiskina kad visi perka tau irgi reikia, o aud/jpy pyst ir nuejo zemyn :D aq Žiūrėk yra ir geroji puse, sakykim tai buvo tau signalas! Kita karta kai vėl paskambins daryk viską atvirkščiai ir galėsi džiaugtis pelnu,,, =)) Reiks pabandyt :D Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasario 26 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasario 26 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasario 26 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasario 26 Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.