Pereiti prie turinio

InstaForex

Svečias RA002

Rekomenduojami įrašai

Svečias RA002

Sveiki,  brokeris Instaforex turiu  cia mazyte saskaiat su mazdaug 100 usd prikabinu(jai gausis) print skryna ten nuo virsaus 1ir2-as orderei uzdaryti su mazdaug 70 pipsu pliuso, loto dydis buvo minimalus 0.01 , ir tik apie 70 dolerio centu pliuso, toliua ten kruva orderiu kai kurie pliuse kai kurie minuse, bet jau didesni lotai 0.1 0.15. Zodziu ka noriu pasakyti, kad saskaita cia pas mane skaitosi kaip ir standartine, bet taip keistai dideliu lotu galiu ieidineti... pavadinciau ne centine o 10-centine acc :), uzejus minimaliu lotu ir praradus 20 pipsu tai nuostolis grubei tik 20 centu arba 0.2proc, tai taip keistai man cia prekiaujasi, 0,01 loto pipsas lygus mazdaug 1 centui, kaip normaliose acc 0.01 loto pipsas lygus mazdaug 10centu.

Nu ir kadangi jau atidariau nauja tema, tai nuomone apie Insta Forex, sakykim 8 is 10. Platforma veikia be trigdziu, jai iskyla klausimu ar seip proNecenzūrinė leksikamu greitai reguoja, yra daug pinigu issivedimo budu, yra treiderio kabinetas, kur matai viska info kas vyko tavo acc(ne visi turi tokius kabinetus, o jai turi tai nesaugo jokios orderiu istorijos) Tai turint tokia acc kaip pas mane su 100 usd pilnai galima paleisti robotuka, kuris tikrai greitai nesudegins depozito, nes galima prekiauti panasei kaip centineje saskaitoje. Kol kas izvelgciau tik 1-a minusa tai didelis spredas ypac nuo 00 : 00 Lt laiku kai uzsidaro Amerika ir atsidaro Azija, kai kuriu poru spredas buna 10 pipsu..., bet tai buna tik nakty dienomis spredas panasus kaip ir pas visus 1-3 pipsai.

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

• 3 mėnesiais vėliau...

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...