Pereiti prie turinio

Price Action

Gytis

Rekomenduojami įrašai

As taip labai nesismulkinu:D  Tavo TP2 nelabai laikyciau kaip lygio:D

http://s22.postimg.org/5u3r1tpz1/111.jpg

bebejo kiekvienas analizuojam savaip ;) pazetum i istorija ir jis kaskada buvo labai stiprus. ir kitas dalykas, as orderi buciau atidares 40punktu auksciau nei tu :) na pagal mano strategija. tai man TP2 butu 1:2,5 rizikos bei pelno santikis ;) man to pilnai uztektu :)

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

• Atsakymai 347
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Populiariausi šios temos plakatai

Populiariausi šios temos plakatai

bebejo kiekvienas analizuojam savaip ;) pazetum i istorija ir jis kaskada buvo labai stiprus. ir kitas dalykas, as orderi buciau atidares 40punktu auksciau nei tu :) na pagal mano strategija. tai man TP2 butu 1:2,5 rizikos bei pelno santikis ;) man to pilnai uztektu :)

Mano iejimai tai nesvarbus, cia demo sask. as tik zaidziu su ja:)  O del key level tai prekiaujant pagal D1 grafikus as ziuriu siek tiek i stipresnius ir i pastaruosius levelius. O jei toli praeiti buves, tai turi but labai stiprus. Tiesiog paziuresim kaip sujudes:D

Nuoroda į komentarą

Mano iejimai tai nesvarbus, cia demo sask. as tik zaidziu su ja:)  O del key level tai prekiaujant pagal D1 grafikus as ziuriu siek tiek i stipresnius ir i pastaruosius levelius. O jei toli praeiti buves, tai turi but labai stiprus. Tiesiog paziuresim kaip sujudes:D

bebejo gal mano pelnai ir mazesni, reikes biskuti padidinti ;)

Nuoroda į komentarą

Kas tas FTA? :D

FTA yra is anglu kalbos isvertus. tai PIRMA PRONecenzūrinė leksikaMOS ZONA ;)

Nu tai papasakok placiau, pagal ka ir ka jis skaiciuoja:)

niekas pagal nieko neskaiciuoja :) tiesiog pats ivertini kur kaina gali sustot ir apsisukt jai nepramus jo ;)

Ar tu prekiauji su realia sask.?

Nuoroda į komentarą

niekas pagal nieko neskaiciuoja :) tiesiog pats ivertini kur kaina gali sustot ir apsisukt jai nepramus jo ;)

Taip, is pradziu su PRO, bet po keletos nesekmiu atsidariau centine kad nugalet baime ir pasitiket sava sistema ;)

Nuoroda į komentarą

Nu ir pasipasakok kaip sekasi? Gal iseitu ka nors kartu pasimokyt ir patobulet:)

Taip, is pradziu su PRO, bet po keletos nesekmiu atsidariau centine kad nugalet baime ir pasitiket sava sistema ;)

Nuoroda į komentarą

As jau senai nebelendu y zemiau nei H4, bet dabar zadu net ir y juos nebelyst:D Tik D1 ir auskciau. Prekiauju dabar tik kokius 5men, katik sudeginau centine sask.:D(o bendrai domiuosi pora metu gal). As labai uzsispyres, tai kol pakankamai nesudegsiu tol nedarysiu taip kaip sakoma:D Bet jau gana daug patobulejau ir ant metu galu zadu vidutine sask. atsidaryt:D

O siaip siulyciau, tarkim, betkokius sandorius atidarant daryt screenshotus su paaiskinimais ir jais pasidalint. Ar cia ar asmeniskai, nesvarbu. Esme tame, kad dalintis VISAIS sandoriais, ir nepavykusius kartu analizuot...

Nes kiek pastebejau, visas pagr. mokslas yra analizavimas SAVO klaidu. Bent jau asmeniskai tik is to gaunu max patirties:D

Manau toks bendras, visos prekybos analizavimas duotu labai dideles naudos. Nes cia tik imeta tuos, kurie pasiseke ir pan.

Nuoroda į komentarą

Prisijunkite prie pokalbio

Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.

Svečias
Atsakyti į šią temą...

×   Įkelta kaip turtingas tekstas.   Vietoj to įklijuokite kaip paprastą tekstą

Leidžiama naudoti tik 75 šypsenėles.

×   Jūsų nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Vietoj to rodyti kaip nuorodą

×   Jūsų ankstesnis turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Paveikslėlių tiesiogiai įklijuoti negalima. Įkelkite arba įterpkite paveikslėlius iš URL adreso.

• Sukurti naują...