erlas76 Paskelbta Spalio 28 Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Sveiki, pasibaige mano prenumerata Spekuliante. Prisijungus prie paskyros matau tik informacija apie tai, nematau galimybes apmoketi. Gal ne cia ieskau? Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Spalio 28 Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Sveiki, pasibaige mano prenumerata Spekuliante. Prisijungus prie paskyros matau tik informacija apie tai, nematau galimybes apmoketi. Gal ne cia ieskau? Sveiki, reiktų iš naujo užsakyti prenumeratą, nes čia per Paypalą neveiks, reikia per Stripe kad būtų. Spauskit ant straipsnio, iš naujo užsakykit prenumeratą ir tada per Stripe apmokėsite. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
erlas76 Paskelbta Spalio 28 Autorius Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Nera pas mane apmokejimo per Stripe. Paspaudus straipsni man paraso, kad as jau turiu prenumerata, ir toliau spaudziant rodyti prenumerata mane grazina i pirma langa, kuri siunciau jau anksciau. Bandziau ir telefonu ir pc. Taip pat bandziau atsijungti nuo paskyros. Aplamai Stripe nenaudoju, tai dabar nezinau kaip cia galetume susitvarkyti. Mielai sumokeciau, Forex domina mane, prekiauju jau senokai, bet visada idomu suzinoti kazka naujo. Aciu Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Spalio 28 Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Nera pas mane apmokejimo per Stripe. Paspaudus straipsni man paraso, kad as jau turiu prenumerata, ir toliau spaudziant rodyti prenumerata mane grazina i pirma langa, kuri siunciau jau anksciau. Bandziau ir telefonu ir pc. Taip pat bandziau atsijungti nuo paskyros. Aplamai Stripe nenaudoju, tai dabar nezinau kaip cia galetume susitvarkyti. Mielai sumokeciau, Forex domina mane, prekiauju jau senokai, bet visada idomu suzinoti kazka naujo. Aciu Pabandykite dabar. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Spalio 28 Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Jei nepavyks, pabandykite paskyroj paspausti "Atsisakyti prenumeratos", o tada paspausti straipsnį ir užsiprenumeruoti iš naujo. Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
erlas76 Paskelbta Spalio 28 Autorius Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Pavyko apmoketi, aciu. Lauksiu nauju straipsniu Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Spalio 28 Bendrinti Paskelbta Spalio 28 Pavyko apmoketi, aciu. Lauksiu nauju straipsniu Dėkoju! Citata Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Prisijunkite prie pokalbio
Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.