Pereiti prie turinio

Prenumerata

erlas76

Rekomenduojami įrašai

Sveiki, pasibaige mano prenumerata Spekuliante. Prisijungus prie paskyros matau tik informacija apie tai, nematau galimybes apmoketi. Gal ne cia ieskau?

Screenshot_1.png

Sveiki, reiktų iš naujo užsakyti prenumeratą, nes čia per Paypalą neveiks, reikia per Stripe kad būtų. Spauskit ant straipsnio, iš naujo užsakykit prenumeratą ir tada per Stripe apmokėsite.

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Nera pas mane apmokejimo per Stripe. Paspaudus straipsni man paraso, kad as jau turiu prenumerata, ir toliau spaudziant rodyti prenumerata mane grazina i pirma langa, kuri siunciau jau anksciau. Bandziau ir telefonu ir pc. Taip pat bandziau atsijungti nuo paskyros. Aplamai Stripe nenaudoju, tai dabar nezinau kaip cia galetume susitvarkyti. Mielai sumokeciau, Forex domina mane, prekiauju jau senokai, bet visada idomu suzinoti kazka naujo. Aciu

Screenshot_1.png

Nuoroda į komentarą

Nera pas mane apmokejimo per Stripe. Paspaudus straipsni man paraso, kad as jau turiu prenumerata, ir toliau spaudziant rodyti prenumerata mane grazina i pirma langa, kuri siunciau jau anksciau. Bandziau ir telefonu ir pc. Taip pat bandziau atsijungti nuo paskyros. Aplamai Stripe nenaudoju, tai dabar nezinau kaip cia galetume susitvarkyti. Mielai sumokeciau, Forex domina mane, prekiauju jau senokai, bet visada idomu suzinoti kazka naujo. Aciu

Screenshot_1.png

Pabandykite dabar.

Nuoroda į komentarą

Prisijunkite prie pokalbio

Galite rašyti dabar, o užsiregistruoti vėliau. Jei turite paskyrą, prisijunkite kad skelbtumėt su savo paskyra.

Svečias
Atsakyti į šią temą...

×   Įkelta kaip turtingas tekstas.   Vietoj to įklijuokite kaip paprastą tekstą

Leidžiama naudoti tik 75 šypsenėles.

×   Jūsų nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Vietoj to rodyti kaip nuorodą

×   Jūsų ankstesnis turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Paveikslėlių tiesiogiai įklijuoti negalima. Įkelkite arba įterpkite paveikslėlius iš URL adreso.

• Sukurti naują...