Pereiti prie turinio

Pramušimas

Mykolas

Rekomenduojami įrašai

Roboto (EA) pavadinimas:  "Pramušimas"

Išleidimo metai: 2013

Valiutų poros: EURUSD, GBPUSD

Laiko intervalas: M5

Prekybos laikas: visą parą

Aprašymas: Prekyba pramušant kanalą.

Monitoringas:

Atsisiųsti:

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Trumpai tariant - kaina juda tam tikrame kanale, kuri matai grafike arba apsibrezi trendo linijom (i virsu,i apacia arba sonu). Jei ivyksta didesnis kainos suolis i kuria puse, kanalas buna pramusamas - todel tiketina, kad kaina ir eis i pramusimo puse, butent tokia yra sio EA prekybos esme.
Nuoroda į komentarą

Juodas, nezinau kaip kitiems, bet man ,sitame sunkiame kelyje, tu pakeli nuotaika :) ir vistik, turetum perskaityti si portala nuo pradzios iki galo, butu paciam lengviau, nes medziaga cia isdestyta suprantamai ir glaustai- nepatingek. Visu atsiprasau,kad nukrypau nuo temos
Nuoroda į komentarą

• 3 mėnesiais vėliau...

Žiauriai pavėluotai, bet...  kaip JĮ atsisiųsti?

Bandau robotus kokie tik po ranka papuola.  Užsidegęs valiutų prekyba, bet pasikeitė situacija darbe, ir intensyvios prekybos laikotarpiu nebegaliu būti įlindęs ten kur "nereikia" :)  ieškau kažko, kas galėtu už mane nors kokį grašį uždirbt :)

Nuoroda į komentarą

• 2 metais vėliau...

Juodas, nezinau kaip kitiems, bet man ,sitame sunkiame kelyje, tu pakeli nuotaika :) ir vistik, turetum perskaityti si portala nuo pradzios iki galo, butu paciam lengviau, nes medziaga cia isdestyta suprantamai ir glaustai- nepatingek. Visu atsiprasau,kad nukrypau nuo temos

Visai jūs čia linksmai :)

Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...