juodas Paskelbta Vasaris 22, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 22, 2014 Kokius didziausius suolius esate pastebeje kurie ivyko per 24 valandas? Per kiek pipsu? 100? 500? 1000? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomyy13 Paskelbta Vasaris 22, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 22, 2014 as esu pastebejas 620 punktu suoli Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 22, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 22, 2014 32000 punktų nenorit? ;D Na, jei rimtai, tai cia špilka vadinama, ne rinkos sandoris, ivykes del techniniu ar kitokiu klaidu :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
vytautas59055 Paskelbta Vasaris 23, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 23, 2014 32000 punktų nenorit? ;D Na, jei rimtai, tai cia špilka vadinama, ne rinkos sandoris, ivykes del techniniu ar kitokiu klaidu :) Gal galima smulkiau apie tai? Aš pvz.: pas savo brokerį tokio darinio nematau. Kas tai, kaip tai įvyksta? Ar tai įvyksta bendrai rinkoje ar tik pas konkretų brokerį? Kas tokį šuolį gali generuoti? Nes logiškai, čia ir stopus surinks ir depozitus sudegins daug anksčiau, nei baigsis judėjimas. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 23, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 23, 2014 Tai atsitikti gali pas bet kuri brokeri, kaip sakiau,tai technines klaidos suolis. Taip, jei butu sandoris atidarytas, tai ir surinktu stopus,arba milijona pelno privarytu,jei i tavo puse eitu,bet dziaugti ar liudet netektu ilgai, nes brokeris veliau viska sugrazintu, kaip nieko ir nebutu buve, ne cia ne rinkos sandoris. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
juodas Paskelbta Vasaris 28, 2014 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 Nu va tika per 3 minutes soktelejo 700~pipsu (eur/usd) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 28, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 70, ne 700. Cia ir visur kitur, yra iprasta yra viska skaiciuoti senaisiais punktais, ne naujaisiais. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomyy13 Paskelbta Vasaris 28, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 Juodas, nepatingejau tau surast ;) ‘Pips’ ir ‘pipettes’ terminai Matavimo vienetas skirtas išreikšti pokyčiams tarp dviejų valiutų yra vadinamas ‘pip’. Jeigu EUR/USD valiutos kursas iš 1,2250 pasikeičia į 1,2251, tai yra vienas ‘pip’. ‘Pip’ yra paskutinis kotiruotės dešimtainis skaičius. Paprastai kotiruotės pateikiamos su keturiais dešimtainiais skaitmenimis, taigi tokių valiutų ‘pip’ yra ketvirtojo skaičiaus po kaNecenzūrinė leksikalio pokytis. Valiutų porose, kuriose yra Japonijos jena, pateikiami tik du skaitmenys po kaNecenzūrinė leksikalio. Tokių valiutų ‘pip’ yra antrojo skaičiaus po kaNecenzūrinė leksikalio pokytis. Kartais brokeriai kotiruoja valiutų poras su 5 ir 3 skaičiais po kaNecenzūrinė leksikaliu. Kitaip sakant, jie kotiruoja trupmeninius ‘pips’ vadinamus ‘pipettes’. Jeigu GBP/USD poros kaina pasikeitė iš 1,51542 to 1,51543, tai sakome, kad kaina paaugo per vieną ‘pipette’. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
juodas Paskelbta Vasaris 28, 2014 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 70, ne 700. Cia ir visur kitur, yra iprasta yra viska skaiciuoti senaisiais punktais, ne naujaisiais. Na pas mane po kaNecenzūrinė leksikalio kaip ir pas dauguma turbut 5 skaiciai, tai nzn kodel reiktu skaiciuot jog 70pipsu? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Tomyy13 Paskelbta Vasaris 28, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 70, ne 700. Cia ir visur kitur, yra iprasta yra viska skaiciuoti senaisiais punktais, ne naujaisiais. Na pas mane po kaNecenzūrinė leksikalio kaip ir pas dauguma turbut 5 skaiciai, tai nzn kodel reiktu skaiciuot jog 70pipsu? Bet dauguma zino, kad po kaNecenzūrinė leksikalio pipsais vadinamas 4 skaicius. Na man irgi ispradziu buvo painu suprast kai mano pirma platforma buvo su 5 skaiciais po kaNecenzūrinė leksikalio :) Nepamirsk Juodas,kad mes esam naujokai ir turim derintis prie senbuviu :D Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Vasaris 28, 2014 Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 70, ne 700. Cia ir visur kitur, yra iprasta yra viska skaiciuoti senaisiais punktais, ne naujaisiais. Na pas mane po kaNecenzūrinė leksikalio kaip ir pas dauguma turbut 5 skaiciai, tai nzn kodel reiktu skaiciuot jog 70pipsu? Siekiant isvengti painiavos, visur priimta skaiciuoti senaisiais punktais. http://spekuliantas.com/kuo-skiriasi-naujieji-ir-senieji-punktai/ Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
juodas Paskelbta Vasaris 28, 2014 Autorius Bendrinti Paskelbta Vasaris 28, 2014 Super aciu, tai kalbesiu senaja forex kalba, amen! Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Profanas Paskelbta Sausis 1, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 1, 2016 32000 punktų nenorit? ;D Na, jei rimtai, tai cia špilka vadinama, ne rinkos sandoris, ivykes del techniniu ar kitokiu klaidu :) Mh.. tai kaip vyksta jei as esu atidares kelis dar papildomus sandorius kitose valiutose, kurios siuo metu yra pliuse/minuse? ir tokio techninio suolio deka (vistiek tikiu kad tai dirbtinai buna padaryta) nelieka banko ir automatiskai kitom valiutom tai pat nelieka.. tai kitas valiutas irgi uzdaro ?? Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 2, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 2, 2016 Tai nesvarbu, vistiek veliau brokeris viska atstato, kaip buvo. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Profanas Paskelbta Sausis 2, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 2, 2016 puiku, bet supratai ka turejau omeny taip? ta prasme eur/usd stopas ant 300 pips, ir sekundei uzkyla 400 pips ir ismusa ta stop lossa, bet kartu ir turiu didi lotu sandori kitos valiutos, kuri nesusijus, bet nuejus i -400 pips eur/usd kartu ir nepakanka banko islaikyt tos kitos valiutos su dideliu lotu, gaunasi mega losss... bet jei viska grazina ir net ta nesusijusia valiuta - puiku. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Mykolas Paskelbta Sausis 3, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 3, 2016 Nesvarbu, nors ir 10 sandoriu su mega lotais butu isstatyta, viska grazina kaip buvo iki to momento. Man kazkada taip Alpari "sudegino" saskaita, aisku, po valandos viskas buvo atstatyta, bet mano nervai nelabai :) Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Profanas Paskelbta Sausis 4, 2016 Bendrinti Paskelbta Sausis 4, 2016 na gerai, nes as tarkime dirbu ties viena strategija kur stopai ir visa kita buna tiksliai isstatyti, tai jei grzina iki visu smulkmenu gut.. Nuoroda į komentarą Bendrinti kitose svetainėse Daugiau bendrinimo parinkčių...
Rekomenduojami įrašai
Archyvuota
Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.