Pereiti prie turinio

Skirtingi brokeriai

vytautas59055

Rekomenduojami įrašai

Sveiki,

patraukė ant diskusijų  ;D.

Manau, kad ne vienas iš jūsų prekiaujate su keliais skirtingais brokeriais, mano klausimas būtų kodėl?  ;D T.y. kam reikalingi keli skirtingi brokeriai, koks tikslas? Suprantu, tie kurie prekiauja rankomis ir robotais, gal ir reikia kelių, bet tie kurie prekiauja tik rankomis?

Aš pasitikrinimui kartais atsidarau kitą brokerį, bet labai retai, nes šiaip nelabai laiko užtenka vianai platformai, tai jei vykdyti ne sinchroninę prekybą per kelias, tada tikrai daugiau niekam laiko neliktų, o jei vykdote sinchroninę prekybą per kelis skirtingus brokerius tada irgi klausimas kokiu tikslu? Neprašau atskleisti kažkokių asmeninių paslapčių, tik šiaip įdomu, nes man atrodo, jei radai normalų brokerį, tai ir dirbk per jį.

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Nieko nenoriu įžeisti, bet nelabai tikiu, kad čia kažkas turi tokius depozitus, kurių praradimas stipriai įtakotų gyvenimą. Kitas dalykas, kad jei brokeris rimtas, tai tavo pinigai kaip ir drausti pas jį ar ne? Todėl manau, kad priežastis tikrai ne dėl bankroto rizikos, nors gal? Gal kas dar pakometuos?
Nuoroda į komentarą

Aš asmeniškai prekiauju per kelis, nes pas vieną naudoju vieną sistemą, pas kitą naudoju  kitą. Pas vieną spredas didesnis, pas kitą mažesnis, pas vieną teigiamas swapas, pas kitą negiamas ir panašiai...tai taip ir bandau atsirinkt, kad kuo daugiau naudos išpešt ;D
Nuoroda į komentarą

Tai turbūt labiau aktualu skalpingui, bet jei dirbi ilgesniuose perioduose, tai bent man asmeniškiai giliai px spredas ar teigiamas - neigiamas swapas, nes jie nesudaro jokio ženklesnio dydžio pelnui ar nuostoliui. Kitas klausimas, kiek laiko per parą yra skiriama vienam brokeriui? Nes jei prekiauji su beveik visomis valiutų poromis, tada analizei, kad ir paviršutinei reikia laiko. O dėl sistemų, tai vėl gi, ar ne patogiau atsidarinėti keliais orderiais skirtingom sistemom pas tą patį brokerį, tada labai akivaizdžiai matosi skirtumai ar privalumai. Ar aš neteisingai galvoju?
Nuoroda į komentarą

na dėl swapo, tai nesutikčiau, kad visiškai nereiktų kreipt dėmėsio, jei tarkim atidarai pozicija su kokiu 300 punktų TP, tai gali užtrukt ir ne vieną mėnėsį kol nukeliaus iki reikiamo taško, tai tokioj situacijoj neigiamos palūkanos tikrai pasijaustų. Jei kalbėt apie skalpingą, tai tarkim skalpingui tinka exness brokeris, nes duoda didžiulį svertą, plus500 turi labai daug instrumentų ir už short poziciją akcijų cfd duoda teigiamas palųkanas,  na ir šiaip čia tų privalumų prekiaujant per skirtingus brokerius daug  gali būt. Na, va kaip pavyzdys visai neseniai buvo porai valandų užlūžęs exxness, tai va gerai, kad buvo galimybė prisijungt prie kito brokerio...
Nuoroda į komentarą

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...