Pereiti prie turinio

Prisistatymas

bmw

Rekomenduojami įrašai

Sveiki forumieciai,

Pirmiausia noriu padekoti portalo administratoriui Mykolui uz idetas pastangas ir laika kuriant si puslapi ir jame esancius straipsnius. Jie tikrai labai vertingi ir naudingi(ypac naujokams). Manau, kad visi cia esantys tikrai vertina tavo ideta darba.

Mazdaug pries metus laiko pats susidomejau Forexu, ieskojau info, ziurejau pamokas, skaiciau straipsnius ir t.t. Atsidariau Demo saskaita, issipirkau menesio kursus apie Forex...

Po viso to galvojau, kad sparciai judu link uzdarbio :DDDD Po kursu pora menesiu pazaidziau su Demo ir nusprendziau atsidaryti centine sask., nes, nezinau kaip kitiem, bet man, zaidziant su virtualiais pinigais as negaliu susikaupt, neivertinu situaciju ir gaves nuostoli ar pelna nejauciu jokio skirtumo, nes tai nerealus pinigai.

Atsidares centine sask. savo pelna ir nuostolius pradejau labai vertinti(ypac nuostolius) ir analizuoti, nes tai juk mano pinigai:D Aisku ji pradingo per pora sav., po buvo dar viena, kuri dingo dar greiciau, po to dar keleta(nepamenu kiek)...

Kad ir kaip analizuodavau rinka ir jau nuspresdavau kur rinka judes, dazniausiai viskas vykdavo pries mano sprendimus ir labai stipriai... Taigi nusprendziau, kad cia visiska nesamone kazka uzdirbt ir tie kurie uzdirba yra tik paprasti melagiai arba BURTININKAI..:D

Galima sakyt, kad man tie mokslai kainavo apie 2k litu. O moku tik koki astuntadali. Todel visa ta reikala uzbaigiau iki vakar(nors visa ta laika stebejau auksa)... Kol radau sita puslapi. Dabar jau baigineju ji visa perskaityt ir suprast, kad tik dabar pradedu evoliucionuot i antra Forex prekiautojo lygi(kaip rasyta straipsnyje):D

Is sio pusl. daug ko suzinojau ir vel uzsinorejau pabandyti prekiauti, greitu metu vel bandysiu atidaryti centine sask.:D

Labai lauksiu daugiau pamoku apie Price Action, nes man tai atrodo idomiausias prekiavimo budas.

Dekui kas sugaisot laika skaitant sia maisalyne:D

Sekmes

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Sita hebra dare tuos mokymus: http://www.forexfactor.lt/lt/index.php/mokymai/profesionals-apmokymai

kaina kazkas apie 800lt ligtai.. Siaip pradziamokslis tai geras ten buvo, dabar skaitant tavo straipsnius dauguma peripetiju suprantu apie kalba eina:D Bet kad galetum prekiauti tai tu kursu neuztenka, labai daug ko apzvelgia, bet tik pavirsutiniskai...

Uzvakar vel skambino jie, tai siule vel kursus apie Price Action, kaina irgi panasi:)

Siaip kas tingi mokantis kiekviena termina googlinti tai sitie kursai pats tas:)

O dabartiniu siulomu kursu temos:

Tema Nr. 1 Nesibaigiantys rinkos ciklai. Kaip teisingai nusistatyti, kokiame cikle juda rinka einamuoju metu? Ciklų analizė

Tema. Nr. 2 Pirkėjų-pardavėjų spaudimas. Dominuojančios jėgos nustatymas be indikatorių

Tema Nr. 3 Svarbūs faktai apie PRICE action. Rinkos veikimo principas

Tema Nr. 4 Įėjimo taškai į rinką. Signaliniai barai

Tema Nr. 5 Korekcijos. Barų skaičiavio per korekcijas metodas

Tema Nr. 6  Prekyba kanale

Tema Nr. 7  Prekyba intervaluose ir vakumuose. Magnetinės zonos

Tema Nr. 8  Fundamentalioji analizė.(Naujienos)

Tema Nr. 9  Pramušimai ir gap

Tema Nr. 10  Melagingi trendo apsukimai

Tema Nr. 11  Prekyba stipriais pramušimais

Tema Nr. 12 Prekyba stipriais bulių kanalais

Tema Nr. 13 Didžiojo trendo apsukimai

Tema Nr. 14 Prekyba pagal Opening Range

Tema Nr. 15 SWING prekyba dienos viduryje

Tema Nr. 16 Prekyba kanale dienos pabaigoje

Tema Nr. 17 Tendencijos Tipai

Tema Nr. 18 Didžiojo trendo apsukimai: Final Flag formuotė, pleištai, dviguba viršūnė/dugnas, trikampiai, galva ir pečiai, apskriti dugnai, CLIMAXES, matuojami judėjimai

Tema Nr. 19 lūkesčiai prekyboje. Tikimybės

Piramidinės sistemos

Nuoroda į komentarą
Bendrinti kitose svetainėse

Archyvuota

Ši tema yra suarchyvuota ir joje nebegalima teikti naujų atsakymų.

• Sukurti naują...